ASA Tg. Mures – ACS Poli: Oaspetii in criza de puncte!

rp_liga-1-2015-2016-21-300x200.jpg

ASA TG. Mures primeste vizita banatenilor de la ACS Poli, intr-o partida din etapa a VI-a. Ambele echipe au pierdut etapa trecuta si sunt dornice sa obtina cele trei puncte. Partida se joaca de la ora 19:30 si se poate vedea pe DolceSport, DigiSport si Look Plus.

 

ASA TG. MURES

“Trebuie să mergem mai departe, să schimbăm puțin jocul, atitudinea pe care am avut-o astăzi, pentru că miercuri o să fie un meci foarte complicat”,  spus Brandan, mijlocasul muresenilor.

Obositi dupa eliminarea din Europa League, ardelenii au suferit si prima infrangere in campionat, 0-1 la Ovidiu, cu Viitorul lui Gica Hagi. Locul IV cu opt puncte este o performanta, daca ne gandim ca la inceputul sezonului toata lumea ii dadea ca si retrogradati din cauza problemelor cu banii. Trei partide au disputat targmuresenii in fata fanilor in actuala stagiune si un singur gol inscris, fara sa primeasca vreun altul.  Daca isi vor perfectiona si ofensiva, ASA ar putea repeta performanta sezonului precedent.

Echipa probabila(4-2-3-1): Stancioiu – Golanski – Bejan – Gonzalez – Balici – Muresan – N doye – Brandan – Pedro – Jazvic – Axente

 ACS POLI TIMISOARA

Avem doar o zi și jumătate la dispoziție pentru a pregăti duelul de la Târgu Mureș. Suntem obosiți fizic, mental, pentru că lucrurile nu sunt în regulă, doream să acumulăm cel puțin 8-9 puncte în aceste prime cinci runde.”, a declarat managerul sportiv al celor de la ACS Poli.

Poli este singura echipa din campionat cu patru infrangeri, ultima suferind-o etapa trecuta, chiar la Timisoara, 1-3 cu Astra. In ciuda evolutiilor destul de slabe bifate de baietii lui Dan Alexa, victoria cu Botosani si penalizarile altor combatante ii tin inca pe linia de plutire. Ramane insa de vazut cum vor decurge lucrurile de acum incolo. Daca Timisoara nu reuseste sa puna capat perioadei slabe, situatia din clasament se va complica din ce in ce mai mult. Pe de alta parte, poate ca in sfarsit echipa va depasi tracul acestei reveniri in Liga 1 si va erupe, evoluand la nivelul asteptat de fani si conducere.

Echipa posibila(4-2-3-1):Kirschstein –  Luchin – Scutaru – Canu – Popescu – Zicu – Llorente – Melinte – Hernandez – Elek – Curtean

Targu Mures merge bine, daca si-ar perfectiona ofensiva, trupa lui Miriuta s-ar putea bate la titlu cu siguranta, pe de alta parte, ACS Poli are nevoie disperata de puncte pentru a nu se afunda si mai rau. Cele doua echipa nu s-au intalnit pana acum in Liga I, acestea au facut-o acum doi ani in Liga a doua, dar acele partide sunt irelevante, lotul echipelor schimbandu-se in totalitate, la fel si aspiratiile. Tindem si noi sa mergem pe jocul precaut al ambelor echipe si sa mizam pe goluri putine. Pont sub 2,5 goluri (1,55), avem si un pont secundar, primul gol se marcheaza cu capul, (5,00)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu