Astana – HJK: Totul se decide in Kazkhstan!

HJKAstazi aflam ultimele echipe calificate in play-off-ul Champions League, iar primul meci al zilei se disputa in Kazakhstan cu incepere de la ora 17:00, intre Astana si formatia finlandeza, HJK Helsinki.

Sursa foto: www.uefa.com

Remiza alba din tur lasa deschisa batalia pentru calificare, dupa o partida incrancenata in care obiectivul ambelor formatii a fost sa nu primeasca gol. Totusi, Astana a parut mai agresiva si mai matura in joc, dar nu au reusit sa-si concretizeze putinele ocazii create.

HJK a disputat in prima zi a lunii un amical de gala contra lui Liverpool, pierdut cu 2-0 pe stadionul din Helsinki. Finlandezii nu traverseaza cea mai buna forma in campionatul intern, dar ocupa in continuare prima pozitie cu 2 puncte peste Rovaniemi, dupa 21 de etape. De partea cealalta, Astana a terminat sezonul regulat pe locul 3, la doar 1 punct de lider, iar in play-off se poate intampla orice.

Astana n-a mai pierdut in propriul fief de aproape un an, de la un meci cu Villareal, iar astazi pornesc ca favoriti. HJK nu exceleaza in deplasare, dar un gol marcat in capitala Kazakhstanului le poate aduce calificarea. Ne asteptam la o partida dominata de gazde, finlandezii asteptand un contraatac salvator.

Ponturi: sub 2.5 goluri (1.50) 
              Astana se califica (1.50)

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu