Aston Villa se intareste: In vizor, un varf de la Chelsea!

Remi Garde, antrenorul Aston Villei, inca mai crede in evitarea retrogrdarii, aceasta desi formatia sa are doar 8 puncte dupa 19 etape, fiind la 11 lungimi de prima echipa peste linie. 

Pentru a forta indeplinirea obiectivului in retur, Garde a cerut intari imediate. Si cum Villa sufera cel mai mult la finalizare – doar 15 goluri inscrise, ultima in aceasta statitisca – Garde vizeaza in primul rand aducerea unui atacant.

Tinta fixata este Loic Remy, varful vormatiei Chelsea. Pentru ca Aston Villa nu are garantia evitarii retrogrdarii, Remi ar ajunge la clubul din Birmingham, doar daca Chelsea va accepta un imprumut al varfului francez, pana la finele stagiunii.

„Loic stie foarte bine campionatul si ar fi un jucator foarte important pentru noi. Face parte din grupul fotbalistilor pe care o sa incerc sa-i aduc la echipa in aceasta iarna”, a declarat Garde. Antrenorul il cunoaste de altfel foarte bine pe Remi, care si-a inceput cariera la Lyon, pe cand actualul manager al Aston Villei era secund.

Loic Remi s-a transferat la Chelsea anul trecut, de la QPR. Afacerea l-a costat pe Abrahmovici 10.5 milioane de lire sterline. Remi a adunat pentru gruparea de pe Stamford Bridge 23 de meciuri si 7 goluri, insuficiente insa pentru a se impune ca titular.

Foto: standard.co.uk

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu