Aston Villa – Watford: Sansa reabilitarii pentru gazde!

Traditia ne spune ca Aston Villa porneste ca favorita in aceasta intalnire, dar Watford este o nuca tare, fiind greu de invins, duelul putand fi urmarit astazi de la ora 17:00.

ASTON VILLA

VILLACu o singura victorie si 5 puncte adunate in 13 etape , Villa este „lanterna rosie” a campionatului englez, iar noul manager, francezul Remi Garde, are misiunea sa scoata echipa din aceasta criza adanca. Jucatorii transferati in vara inca nu arata de ce au fost adusi, asta fiind principala problema a antrenorului sosit recent. Redarea poftei de joc si a moralului intr-un vestiar debusolat reprezinta o piatra de moara pentru Remi Garde, dar jocul cu Watford este ocazia perfecta pentru elevii sai sa demonstreze ca merita sa evolueze in Premier League. Liderul echipei, Gabriel Agbonlahor, este incert, iar Jack Grealish a fost exclus din lot deoarece a petrecut dupa infrangerea usturatoare suferita de Aston Villa, 0-4 la Everton, runda precedenta.

 Echipa probabila Aston Villa: Guzan; Hutton, Clark, Richards, Richardson; Gueye, Sanchez, Veretout; Gil; Ayew, Gestede.

WATFORD

watfordOaspetii de astazi au pierdut in minutele de prelungire meciul cu Manchester United de etapa trecuta si au ajuns la 5 infrangeri dupa 13 jocuri, dar ocupa locul 13, la 7 puncte de Sunderland, prima echipa amenintata cu retrogradarea. Quique Sanchez Flores este multumit de parcursul si jocul formatiei sale de pana acum, trupa sa fiind cea mai bine clasata dintre nou-promovate. Watford n-a invins-o niciodata pe Villa, managerul spaniol dorindu-si sa sparga gheata si sa castige in aceasta dupa-amiaza, mai ales ca liderul de la mijlocul terenului, Valon Behrami este asteptat sa revina in primul 11.

 Echipa probabila Watford: Gomes; Nyom, Britos, Cathcart, Ake; Capoue, Watson; Anya, Deeney, Abdi; Ighalo.

Pont: 1x (1.43)

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

(Adrian Ostaficiuc)

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu