Astra – AZ: Care sunt variatiile de cote si ce mesaj ne transmit bookmakerii!

Daca la deschidere multe agentii online importante o cotau pe Astra cu sansa a doua in aceasta mansa tur, acum felul in care bookmakerii „vad” infruntarea programata joi seara, de la ora 19:00, la Giurgiu, s-a schimbat radical!

Nu mai exista practic in mediul online, precum si terestru, case de pariuri care sa ii acorde gruparii batave prima sansa la victorie. Cotele au cunoscut chiar rasturnari spectaculoase in unele cazuri, cea mai mare scadere fiind inregistrata chiar la o agentie foarte serioasa, BetVictor. De la 2.90 la deschidere, acum echipa lui Sumudica mai primeste doar cota 2.10 pentru un succes!

Au „lucrat” in avantajul Astrei, forma buna aratata de echipa giurgiuvean[ in acest debut de sezon, in care s-au evidentiat succesele interne, dar si eliminarea lui West Ham. De asemenea, de evidentiat sunt si rezultatele negative si prestatiile dezamagitoare bifate de AZ in primele meciuri ale stagiunii de Eredivisie.Dupa infrangerea clara din dipsuta de acasa cu Ajax, scor 0-3, AZ a contabilizat doar o remiza in deplasarea din weekend la destul de modesta Excelsior.

Tu ce crezi: vor reusi sa se impuna giurgiuvenii in mansa tur cu AZ? Asteptam parerea ta!

Ce pariezi la Astra – AZ?

 

 

 

 


 

Pariaza pe Radoi: Pleaca sau nu pleaca Mirel de la Steaua? Cotele sunt aici!


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu