Astra, CSMS Iasi si Poli Timisoara, primele sfertfinaliste ale Cupei Romaniei!

Liderul la zi al Ligii 1 a oferit cel mai spectaculos meci al zilei de ieri. Astra a condus cu 3-0 la pauza pe terenul divizionarei secunde FC Brasov, dupa reusitele lui Tembo, Budescu si Ionita II, insa gazdele au restabilit egalitatea in partea secunda, prin Matei (67′ si 90′) si Olteanu (88′). Trupa lui Sumudica a inscris golul calificarii cu 3 minute inainte de finalul celei de-a doua reprize a prelungirilor.

Iasul si-a luat revansa in fata Concordiei, dupa esecul inregistrat acasa, in ultima runda de campionat. De aceasta data la Chiajna, moldovenii s-au impus cu 2-1. Gazdele au intrat in avantaj la cabine, dupa golul marcat de Rasdan in minutul 29, iesenii intorcand rezultatul prin Badic (51′) si Frasinescu (71′).

Petrolul nu a invins-o pe CSMS Timisiara, nici in al 3-lea duel direct al sezonului. Dupa 0-1 in Cupa Ligii, pe malul Begai si 1-1 la Ploiesti, in campionat, „lupii” au pierdut cu 1-2, din nou la Timisoara si meciul de Cupa Romaniei. Au marcat Hernandez (penalty, 41′), Cinu (84′), respectiv Velasco (70).

netbet_2015BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Alte 3 partide sunt programate si miercuri in cupa. Tg.Mures nu va avea o deplasare foarte usoara pe terenului Bacaului, una dintre principalele candidate la promovare din seria de est a Ligii a 2-a.
CFR Cluj are toate sansele sa opreasca seria de surprize realizate de echipa secunda a clubului Viitorul.

In derby-ul rundei, miercuri seara de la ora 20:30, Pandurii joaca la Turnu Severin, cu Dinamo. Este a treia confruntare directa din noul sezon, dupa duelul din turul campionatului, dar si cel din Cupa Ligii. In jocul de Liga 1, disputat tot la Turnu Severin, scorul a fost egal, 2-2. Nici in Cupa Ligii, tot acasa, gorjenii nu s-au impus, dimpotriva. Victoria a revenit “cainilor”, scor 2-0!

Cupe Romaniei, meciurile zilei – Cotele agentiei NetBet

SC Bacau – Tg.Mures  6.40  3.85  1.43
Viitorul II – CFR Cluj  11.00  6.10  1.16
Pandurii – Dinamo  2.15  2.95  3.30


 

Borussia Dortmund – SC Paderborn: Misiune usoara pentru ‘galben-negrii’


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu