Ast(r)a-i Astra! Statistici favorabile giurgiuvenilor, inaintea returului cu AZ!

In conditiile in care Steaua este ca si eliminata din Europa League, toate sperantele “europene” ale microbistilor romani se leaga de Astra Giurgiu. Dupa o partida tur castigata cu 3-2 in fata lui AZ Alkamaar, in care am asistat la o prima repriza fenomenala, Astra pastreaza sanse reale de calificare in grupele intrecerii, pentru al doilea sezon consecutiv.

Ast(r)a-i Astra!

Nu doar victoria ii asigura un plus trupei pregatite de Sumudica, inaintea disputei de la Alkmaar. Avem si cateva statistici, care ne dezvaluie o formatie Astra foarte greu de invins, mai ales in ultimele stagiuni. De exemplu, in 10 din ultimele 11 meciuri de Europa League, Astra a marcat! Singurul duel in care Budescu si compania nu si-au atins tinta, a fost cel de acasa cu Inverness din preliminariile sezonului in curs. Totusi, alb-negrii avea de aparat in acel joc, succesul cu 1-0 bifat in Scotia.  O noua reusita a echipei noastre, pretuita cu o cota de 1.48, ar putea majora si mai mult sansele de calificare in turul urmator EL.

1.91 are cota Astra la calificare

Inca un aspect ce nu poate fi trecut cu vederea este cel al bilantului inregistrat de Sumudica, la timona formatiei.  Numit pe banca tehnica la finele lunii aprilie, antrenorul a condus-o pe Astra in 19 meciuri oficiale. In toate acestea, trupa giurgiuveana a bifat doar un singur esec, cel de acasa cui Tg.Mures, din actualul campionat. 9 deplsari oficiale in acesta serie, din care 7 castigate si doua incheiate nedecis, ultima, 2-2 la West Ham. In 8 din aceste intalniri, Astra a marcat.

Tot in deplsare, insa raportat strict la cupele europene, antrenorul Marius Sumudica mai are de partea sa o statistica pozitiva. Mai exact este neinvins in 4 partide, aici fiind incluse si cele doua din era FC Vaslui, jucate cu Fenerbahce (1-1) si Inter (2-2), in sezonul european 2012-2013. In actuala aventuri europeana, „afara”, 1-0 la Inverness si 2-2 la Londra, cu West Ham.


US Open – calificari: Astazi joaca Cârstea şi Ţig!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu