Astra Giurgiu – Viktoria Plzen: Vezi principalele cote ale meciului si ale calificarii!

Joi, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Astra Giurgiu – Viktoria Plzen, din cadrul rundei cu numarul 4 din Europa League. Cu siguranta, aceasta confruntare reprezinta cel mai important duel pentru echipa lui Marius Sumudica din ultimele luni. De asemenea, partida poate fi urmarita integral in direct pe Unibet!


In runda precedenta din grupele Europa League, dupa cum bine stim, Astra Giurgiu a realizat una dintre cele mai mari surprize ale etapei, invingand echipa din Republica Ceha in deplasare. Aceasta victoria i-a marit vertiginos sansele Astrei in vederea obtinerii calificarii. In acest moment, Astrei Giurgiu ii este oferita o cota de 31.00 pentru primul loc obtinut in grupa, in timp ce simpla calificare a formatiei lui Marius Sumudica este cotata cu 4.00 de catre Unibet. Ambele pronosticuri le poti miza chiar in acest moment!

Astra Giurgiu – Cotele calificarii

cote-astra-plzen

Chiar daca Astra a invins-o pe Viktoria Plzen in deplasare, bookmakerii ii vad pe cehi drepti favoriti in Romania. Cota oferita pentru victoria Astrei este una de 3.55, in timp ce victoria celor de la Plzen este listata la 2.05, iar rezultatul de egalitate la 3.50. In acelasi timp, putem miza pe sansa dubla 1X, ce pastreaza sansele Astrei in vederea calificarii – cota pentru sansa dubla fiind una foarte buna, de 1.77.

Plecand de la premisa ca Astra Giurgiu este obligata sa obtina un rezultat pozitiv, nu ne-ar fi deloc greu de imaginat faptul ca giurgiuvenii vor face tot ceea ce le este posibil sa inscrie minim un gol. Astfel, un singur gol al Astrei este cotata cu 1.37, in timp minim doua reusite ale echipei lui Budescu si Alibec sunt cotate cu 2.95 de catre Unibet! Toate cotele pot fi mizate chiar in acest moment pe Unibet!

Alte cote Astra Giurgiu – VIktoria Plzen

cote-astra-plzen

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu