Astra – AS Roma: Giurgiuvenii, favoriti la calificare! Intra sa vezi principalele cote!

Joi, incepand cu ora 20:00, se va disputa partida Astra Giurgiu – AS Roma, confruntare ce i-ar putea aduce Astrei calificarea in primavara europeana. Chiar daca initital sansele pentru calificarea in primvara europeana erau extrem de mici, echipa lui Marius Sumudica a recuperat ecartul fata de contra-candidate si acum se afla in pole-position pentru obtinerea locului secund!


Astra Giurgiu, Grupa E – Europa League

Situatia din grupa E este una relativ simpla. In vreme ce AS Roma este calificata matematic de pe prima pozitie, Astra Giurgiu si Austria Viena mai pastreaza inca sanse de calificare, in timp ce cehii de la Viktoria Plzen sunt eliminati matematic din Europa. Singurul scenariu ce ar putea impiedica-o pe Astra sa se califice in faza urmatoare a competitiei este urmatorul: Astra sa piarda acasa cu AS Roma, iar Austria Viena sa o invinga pe Plzen in Cehia. Plecand de la premisele ca AS Roma, scutita deja de grija calificarii, nu va folosi prima echipa, ar Viktoria Plzen este o „nuca” extrem de tare pe propria arena nu avem cum sa nu afirmam faptul ca giurgiuveni pleaca cu prima sansa pentru obtinerea biletelor catre faza urmatoare din cea de-a doua competitie europeana inter-cluburi.

alte-cote

Astfel, cu Astra Giurgiu extrem de aproape de calificare, putem obtine un profit cu ajutorul cotei pe care o ofera bookmakerii! Daca suntem de parere ca Astra Giurgiu va obtine pozitia secunda in grupa, nu avem cum sa nu fim indiferenti si sa mizam pe cota de 1.25 oferita de Unibet pentru calificarea echipei lui Sumudica! Chiar daca cota nu este una tocmai mare, aceasta poate fi jucata atat single, cat si in combo, iar siguranta este mai presus decat orice!

Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu “dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

alte-cote


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu