Astra – Steaua : Cine va straluci la Giurgiu?

astra - steauaAstra si Steaua, singurele reprezentante ale Romaniei ramase in Europa in acest sezon, se intalnesc asta-seara, la Giurgiu, de la ora 21:45, in cel mai tare meci al etapei a sasea din Liga 1. Meciul va fi transmis de canalele Digi, Dolce, LookTV, Antena 1 si va fi arbitrat de centralul Sebastian Coltescu.

sursa foto:gandul.info

Intr-o crestere vizibila de forma, Astra Giurgiu porneste in aceasta confruntare cu un moral excelent, dat si recenta performanta obtinuta de elevii lui Sumudica, si anume eliminarea mult mai bine cotatei West Ham United, din preliminariile Europa League. In Liga 1, Budescu si Co, vin dupa o victorie importanta obtinuta pe terenul lui ACS POli Timisoara. Desi suntem abia in etapa a sasea, Astra pare o candidata serioasa in acest sezon pentru trofeul Ligii 1. Totusi, Marius Sumudica are probleme in a inchide spatiile catre poarta echipei sale, Astra avand in acest moment cea mai slaba defensiva a campionatului, cu un golaveraj modest pentru o echipa cu pretentii:10-11. De mentionat este si faptul ca giurgiuvenii nu au castigat nicio partida pe teren propriu, in Liga 1, avand doua egaluri cu Chiajna si Viitorul, si o infrangere categorica,1-5 cu ASA Targu Mures.

De cealalta parte, campioana ultimelor trei editii de Liga 1, si care pare favorita si in acest an la trofeu, Steaua, vine la Giurgiu dupa remiza alba de pe National Arena cu marea sa rivala, Dinamo Bucuresti. si dupa eliminarea dureroasa din preliminariile Champions League, in fata lui Partizan Belgrad. Desi sunt neinvinsi dupa primele cinci etape, iar in deplasarile din campionat, au punctaj maxim, trupa lui Radoi face un sezon modest ca joc colectiv, nereusind pana acum sa se lege cu adevarat relatii de joc intre jucatori. Din cate se pare, pentru acest joc Mirel Radoi se va putea baza si pe serviciile lui Nicusor Stanciu, care a revenit in acesta saptamana la antrenamente, dupa accidentarea din returul cu Trencin.

Echipe Probabile: In curand

Concluzii si pont

Desi ultimele meciuri directe au fost mai mereu sub semnul echilibrului, ce a dus la putine goluri marcate, sunt sanse ca diseara istoria sa se schimbe. Ambele echipe au aratat probleme pe faza defensiva, incasand foarte usor goluri. In atac insa, lucrurile stau bine, atat Astra cat si Steaua au jucatori de calitate, care pot specula eventualele brese din apararile adverse. Sa nu uitam ca Astra a marcat in toate cele cinci partide de pana acum, iar Steaua a castigat ambele dueluri jucate in deplasare.

Pont: Ambele marcheaza
De incercat: X final

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CSU Craiova – Viitorul: Analiza si pont!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu