Astra – Viitorul: Meci dificil pentru trupa lui Sumudica

astra-viitorulStadionul Marin Anastasovici din Giurgiu gazduieste duminica,cu începere de la ora 18:30, partida dintre Astra Giurgiu si Viitorul ce conteaza pentru etapa a patra din Liga 1.

sursa foto: giurgiu-acum.ro

 

Astra a fost performera zilei de joi in Europa League, dupa ce a reusit sa termine la egalitate partida tur de pe terenul lui West Ham, dupa ce „ciocanarii” conducea la un moment dat cu 2-0. Sansele de a merge in play-offul Europa League sunt asadar destul de mari, pentru asta Marius Sumudica fiind hotarat sa sacrifice meciul de campionat, ajutat poate si de acest sistem din Liga 1, cu play-off si play-out, in care punctele se injumatatesc:”Suntem obositi dupa partida cu West Ham. in meciul cu Viitorul voi menaja jumatate de echipa. Ar fi bine sa castigam, dar va fi foarte greu, pentru ca Viitorul chiar este greu de batut.”
In campionat, Astra a avut un start slabut de campionat, adunand pana acum doar 4 puncte. Vine insa dupa un o victorie foarte importanta obtinuta in fata lui CS U Craiova(2-1),o contra-candidata la un loc de cupele Europene.

Nici Viitorul nu se poate lauda cu un start mai fericit de campionat, deplasandu-se la Giurgiu dupa trei remize consecutive, cu CFR Cluj, Botosani si Dinamo. Trupa lui Hagi continua sa fie o echipa spectaculoasa, care marcheaza multe goluri,dar care si primeste la fel de multe, asa cum a fost si in sezonul precendent atunci cand a avut cea mai mare medie de goluri pe meci din Liga 1. Cu Ianis Hagi, Aganovic, Florin Cernat si Florin Tanase in echipa, Viitorul a devenit in acest sezon o echipa mult mai tehnica, pasand foarte bine la centru,creandu-si numeroase ocazii de gol. Din punct de vedere ofensiv echipa sta bine, cu 5 goluri marcate pana acum. Totusi, probeleme vin din defensiva defensiva, Viitorul avand tot 5 goluri primite. La acest capitol doar Chiajna si adversara de astazi o depaseste.

Echipe probabile:

In afara lui Alibec care inca este nerefacut dupa o accidentare, Astra nu are niciun jucator indisponibil pentru duelul cu Viitorul.
Gica Hagi nu se poate baza pe aportul fundasilor Hodorogea si Tiru, ambii accidentatiti.In aceasta saptamana a revenit la echipa Banel Nicolita, dar care are sanse mici de a juca la Giurgiu.

Astra Giurgiu (4-2-3-1): S. Lung jr. – Oros, Dandea, Ricardo Alves, Júnior Morais – Al. Ionita II, Lovin – Al. Stan, Filipe Teixeira, De Amorim – D. Florea

Viitorul (4-3-3): Buzbuchi – Ciupe, Cr. Munteanu, Mitrea, Cr. Ganea – R. Marin , I. Filip, Aganović – I. Hagi, Cernat, Fl. Tanase

 

Concluzii

Ne asteptam sa vedem goluri in aceasta partida. Sunt doua echipe care de regula inscriu, dar si primesc multe goluri. In conditii normale, trupa lui Sumudica pleca ca favorita la castigarea acestui duel, Insa, Viitorul poate profita de faptul ca antrenorul Astrei va odihnii mai multi titulari, pentru a pleca cu punct sau puncte de la Giurgiu.

Pont: 2-4 Goluri, Ambele Marcheaza.
De incercat: X Final

(Dorut Surdu)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Biletul Zilei !! Scotia – Premiership, Venezuela – Primera, si Croatia – 1 HNL pe biletul de azi !!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu