Astra – West Ham : Giurgiuvenii pregatiti pentru o noua minune in Europa

West Ham United v Astra - UEFA Europa LeagueAstra Giurgiu joaca joi,6 august, de la ora 21.00, pe stadionul “Marin Anastasovici”, returul duelului cu West Ham United, miza fiind calificarea in play-off-ul Europa League. Meciul incepe de la scorul de 2-2, stabilit saptamana trecuta in Anglia.

 

Dupa ce vara trecuta a eliminat-o pe Lyon in playoff, Astra este acum la un pas sa o scoata pe West Ham, un club al carui lot este de 10 ori mai valoros decat al giurgiuvenilor, fiind estimat la peste 150 de milioane de euro. Returul pleaca de la un excelent scor 2-2, obtinut saptamana trecuta, dupa ce la un moment dat englezii conduceau cu 2-0, totul schimbandu-se in bine pentru Budescu si Co. dupa eliminarea lui J. Collins. Odata cu instalarea lui Marius Sumudica pe banca tehnica, Astra si-a schimbat mult jocul fata de sezoanele precedente, devenind acum o echipa mult mai ofensiva, marcand aproape meci de meci in acest debut de sezon. Insa, cu foarte multi jucatori noi, Astra are probleme in defensiva, primind goluri de la echipe modeste, ce au dus echipa pe ultimele locuri in Liga 1 la capitolul goluri primite.

Astra Giurgiu: Lung jr – Queiros, Geraldo, Gaman, Junior Morais – Seto, Boldrin – Enache, Teixeira, William – Budescu.

West Ham joaca in preliminariile Europa League gratie clasamentului Fair-Play. Dupa 4 ani pe „Boleyn Ground”, antrenorul Sam Allardyce a fost inlocuit in aceasta vara cu fostul selectioner al Croatiei, Slaven Bilic, care a incercat in scurtul timp avut la dispozitie sa implementeze un stil ofensiv, asemanator cu cel reusit de Besiktas sezonul trecut. Inaintea duelului cu Astra,” ciocanarii” au trecut cu mari emotii de Birkirkara, calificarea venind dupa loviturile de departajare. Cu tripleta din atac, care impreuna valoreaza peste 50 de milioane de euro, englezii nici nu concep sa piarda in Romania: “Nu ne gandim decat sa castigam acest meci. Speram sa ajungem in faza urmatoare. Este interesant pentru noi sa jucam contra unor asemenea adversari”, a afirmat fundasul Reece Oxford, pentru site-ul oficial al clubului.

West Ham United: Adrian – Jenkinson, Oxford, Ogbonna, Cresswell – Payet, Noble, Kouyate, Zarate – Sakho, Maiga.

Ce pariem?

Este o partida foarte dificila pentru pariori, drept dovada si cotele la victorie pentru cele doua echipe fiind sensibil egale. Cel mai probabil, vom asista din nou la un meci deshis, cu cel putin doua modificari ale tabelei.

Pont: Peste 1,5 goluri, Ambele marcheaza.

(Dorut Surdu)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Europa League : Vitesse – Southampton, plus inca 2 ponturi din EL !

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu