Atacul ne chinuie, defensiva ne salveaza: Cifrele Romaniei in preliminariile pentru Euro

Romania abordeaza disputa cu Finlanda dupa 3 remize. Nu au fost rezultate slabe, daca ne gandim ca cele 3 puncte au fost culese in Irlanda de Nord si Ungaria, precum si pe teren propriu, cu Grecia, partide ce au mentinut invincibilitatea Romaniei in aceste preliminarii. Altceva ne-a suparat insa!

Nu stim sa marcam!

Toate aceste confruntari s-au terminat cu acelasi scor de 0-0! Romania a ramas doar cu 7 goluri inscrise in grupa, cel mai slab atac dintre formatiile clasate pe primele doua pozitii in seriile campaniei de calificare la Euro. Am fi fost ultimii si in statistica trupelor de pe primele 3 locuri, dar Ungaria, colega noastra de grupa, are chiar mai putine reusite, 6 la numar! Ca o comparatie, in preliminariile pentru Euro 2012, Romania marcase 10 goluri pana in etapa a 8-a, iar in campania pentru CM 2014, 13. Ne-am calificat la Euro 2008, castigand 29 de puncte in grupa G si marcand 29 de goluri, insa in 12 partide.

Cea mai sigura aparare!

Daca ofensiva este pe cale sa realizeze un record negativ de eficacitate, linia de aparare a Romaniei exceleaza! Doar un singur gol au incasat „tricolorii” in aceste preliminarii, statistica in care suntem lideri! Spre comparatie, Germania, campioana mondiala en-titre a primit 7, Italia, reprezentativa recunoscuta pentru excelenta organizare defensiva, are 5 goluri incsate, iar Spania, campioana europeana in exercitiu, a scos mingea din poarta de 3 ori.

Datele Finlandei

7-8 este golaverajul Finlandei inaintea ultimelor 2 etape. O echipa ce se confrunta de asemenea cu probleme in fata portii, dar care stie sa se apere grupat si, gratie taliei, primeste rar gol pe fazele fixe. De remarcat ca Finlanda vine dupa victoriile cu Grecia (deplasare) si Insulele Feroe (acasa). In cele doua jocuri, Hatemaj, Eremenko si compania s-au impus cu 1-0, rezultate identice cu cele contabilizate de Romania in meciurile de la Atena si pe teren propriu, cu Feroe.

Meci perfect de under?

In aceste conditii, putem spune ca se intrunesc toate conditiile pentru a asista la o noua confruntare cu putine goluri. Mai mult, bookmakerii sunt aproape siguri ca pe Arena Nationala nu vom asista la un „peste 2.5”. Cota acordata pentru maxim 2 modificari ale tabelei este doar de 1.53!


Se intampla acum 42 de ani: Romania – Finlanda 9-0! (video)


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu