Atletico – Barcelona, derby-ul weekend-ului in La Liga | Aici ai avancronica si cotele etapei cu numarul 15!

Etapa cu numarul 15 din La Liga are in program o confruntare de top, derby-ul dintre Atletico Madrid si Barcelona. Trupa lui Diego Simeone are de luat o revansa pentru cele 8 meciuri la rand fara victorie in fata catalanilor, insa ramane de vazut daca forma de moment a oaspetilor va permite acest lucru.


In acest weekend, toti ochii se vor indrepta catre La Liga, campionat care are in program derby-ul dintre Atletico Madrid si Barcelona. Gazdele se afla la trei puncte in spatele catalanilor, iar un esec ar putea sa ii scoata din lupta pentru titlu, avand in vedere faptul ca Barcelona are si un meci mai putin disputat fata de madrileni.

Real Madrid este cea care ar putea profita de pe urma acestui duel. „Los Blancos” sunt la egalitate de puncte cu rivalii de la Barcelona, iar in acest weekend se vor deplasa la Alaves, echipa clasata pe pozitia a 13-a.

Un alt duel care promite spectacol este confruntarea dintre Valencia si Villareal. Cele doua formatii sunt in top 10 in clasamentul echipelor cu meciuri de peste 2,5 goluri. Villareal este chiar prima la acest capitol (3.5 goluri pe meci), in timp ce Valencia este a 9-a in acest clasament (2.9 goluri pe meci).


Pariaza ponturile la Betano si ai un bonus de 500 LEI!



Urmareste Live desfasurarea evenimentului/evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu