Atletico Madrid – Barcelona: Vezi alternative de pariere pentru pentru un nou episod al acestui derby

Atletico Madrid - Barcelona

Din punct de vedere istoric, intre Atletico si Barcelona nu exista o rivalitate veche, dar ultimele sezoane au transformat confruntarile dintre cele doua in adevarate derbyuri asteptate de fanii fotbalului de pe intreg mapamondul.


Du 17:15 Atletico Madrid – Barcelona

Venirea lui Diego Simeone la Atletico a coincis cu ascensiunea echipei in fotbalul spaniol si european. La carma lui Atletico, argentinianul a castigat La Liga, Copa del Rey, Supercupa Spaniei, Europa League, Supercupa Europei. De asemenea, Atletico a disputat si o finala de Champions League. In acest timp a devenit un lucru obisnuit ca Atletico si Barcelona sa se intalneasca de mai mult de doua ori in fiecare sezon. Gigantul catalan a dominat pe Atletico in confruntarile directe, dar echipa lui Simeone poate oricand sa se impuna in fata Barcelonei, asa cum a demonstrat-o in momente foarte importante.

Atletico Madrid - BarcelonaIn 2014, Atletico a reusit sa elimine Barcelona din Champions League. In sferturile de finala madrilenii au remizat la Barcelona si au castigat cu 1-0 pe Vicente Calderon, provocand una dintre primele mari surprize a confruntarilor directe din sezoanele recente. Poate si mai cunoscut este meciul pe care l-au disputat cele doua in ultima runda a acelui sezon, in La Liga. Atletico se deplasa pe Camp Nou in ultima etapa a sezonului, cu trei puncte avans. Barcelona a deschis scorulsi si ar fi fost din nou campioana. Diego Godin nu a fost de acord. A egalat scorul cu o lovitura de cap si a adus titlul la Madrid pentru prima oara dupa 1996.

Atletico a reusit in 2016 sa repete performanta din Champions League, din urma cu doua sezoane. Tot in sferturi de finala, cu un meci retur jucat tot acasa, Atletico se impunea cu 2-0 si 3-2 la general, eliminand din nou Barcelona.

Barcelona a avut si ea parte de succese importante in fata lui Atletico in aceasta perioada. Pe langa mai multe victorii obtinute in La Liga, catalanii au castigat Supercupa Spaniei si au eliminat Atletico de doua ori in Cupa Spaniei. Precedentul episod al acestui derby a avut loc chiar la inceputul lunii, in cupa. Barcelona a castigat la Madrid cu 2-1 si a remizat 1-1 in Catalunia, pentru a obtine calificarea in finala competitiei.


Daca iti faci chiar acum un cont la 888Sport, poti miza complet gratuit din imensul bonus de 1.000 RON pe care il primesti!

Atletico Madrid – Barcelona: Echipe probabile

Atletico Madrid nu ii va putea folosi pe Tiago, Juanfran si Augusto Fernandes, cu totii accidentati. Diego Godin a revenit la antrenamente vineri si ar putea fi pe teren pentru acest meci.

Aleix Vidal este accidentat si Javier Mascherano este incert pentru aceasta partida. In aceste conditii, nu pot exista prea multe surprize in privinta echipei ce va intra pe teren pentru catalani.

Iata cum ar putea arata cele doua formatii:

Atletico Madrid
Oblak – Luis, Godin, Savic, Vrsaljko – Carrasco, Gabi, Koke, Niguez – Griezmann, Gameiro

Barcelona
Stegen – Alba, Pique, Umtiti, Roberto – Iniesta, Busquets, Rakitic – Neymar, Suarez, Messi

Atletico Madrid – Barcelona: Alternative de pariere

Echipa Pariuri1X2 a analizat deja partida de duminica, dar va oferim si cateva optiuni de pariere mai putin conventionale.

Miza este importanta pentru ambele cluburi. Barcelona se lupta pentru titlul cu concitadina lui Atletico. Echipa lui Simeone are de recuperat patru puncte fata de Sevilla, pentru a prinde locul trei si calificarea directa in Champions League. Ne putem astepta la un meci disputat si abilitatile tehnice ale oaspetilor ar putea smulge destule faulturi din partea madrilenilor. Puteti paria pe un numar mai mare de cartonase galbene primite de echipa gazda, pariu ce are cota 1.77 la 888sport.

Messi a aratat in ultima perioada ca a lucrat la executarea loviturilor libere, fiind poate cel mai bun executant al momentului in fotbalul mondial. Un gol marcat de el dintr-o lovitura libera directa va poate aduce un profit important, cu o cota de 7.50. O cota asemanatoare are si pariul ca argentinianul va lovi una dintre barele portii adverse (fara sa marcheze). Acest pariu va mareste miza de sapte ori.

Pentru cei care vor sa isi incerce norocul cu o miza mica, pentru a obtine un castig important, 888sport ofera o optiune interesanta. Puteti paria pentru o cota de 101.00 pe faptul ca pe parcursul meciului se vor intampla urmatoarele evenimente (toate):

  • Neymar inscrie;
  • Griezmann inscrie cu piciorul stang;
  • Messi inscrie in prima repriza;
  • Suarez inscrie in repriza secunda.

atletico madrid - barcelona

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu