Atletico Madrid – Barcelona: Echipe probabile, info & ponturi!

Barcelona Cupa weloba comInvingatoare cu 1-0 in tur, Barcelona porneste favorita la calificarea in semifinalele Cupei Regelui Spaniei. Dupa ce a trecut insa de Real Madrid in optimile intrecerii, trupa lui Simeone este hotarata sa rapuna si celalalt gigant al Spaniei.

Sursa foto: weloba.com

Cum o arata si scorul, intalnirea de pe Camp Nou a fost una extrem de echilibrata. Messi a facut din nou diferenta, prin golul marcat in minutul 85. Asteptam un retur mai animat si spectaculos, in conditiile in care Atletico este obligata sa forteze, situatie pe placul Barcelonei.

Victorii clare in weekend

Ambele vin dupa victorii concludente. Madrilenii au castigat pe teren propriu, in weekend, scor 3-1, derby-ul local cu Rayo. Rezultatul ii mentine in coasta primelor doua clasate din Primera.
Un succes logic pentru gazda acestui joc, invinsa doar o singura data in fata fanilor proprii, in ultimele 27 de partide oficiale!

De partea cealalta, tot la finalul saptamanii trecute, in etapa a 20 din Spania, Barcelona s-a distrat cu Elche, in deplasare. Scorul a fost 6-0, iar Messi a inscris din nou. De doua ori!

INFO: In ultimii 10 ani, rivalele de astazi s-au infruntat in 27 de ocazii. 18 din aceste meciuri s-au terminat cu goluri ale ambelor echipe si doar de 2 ori a fost consemnata remiza alba!

Echipele probabile

Atlético Madrid: Oblak; Siqueira, Giménez, Miranda, Juanfran; Gabi, Mario Suárez; Raúl García, Arda Turan, Griezmann,  Mandzukic.

FC Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Iniesta, Ivan Rakitic; Leo Messi, Neymar, Luis Suárez.

Ponturi
Va fi din nou o batalie pe viata si pe moarte. Miza e mare, calificarea in semifinalele cupei. Ca si in celelalte doua „directe” stagionale, jucate la Barcelona si castigate de gazde, ne putem astepta la multe galbene. De ce nu?, poate chiar la o eliminare (cota 3.50). In primul rand insa, vrem spectacol. Cu garniturile standard la dispozitie, intr-un retur in care gazdele trebuie sa iasa la joc, golurile n-ar trebui sa lipseasca. Mergem pe varianta celor 2-4 modificari ale tabelei.
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu