Atmosferă IN-CRE-DI-BI-LĂ (video): Peste 1000 de fani la un meci de fotbal U7!

Echipa de fotbal Austria Salzburg pentru copii sub 7 ani a fost încurajată de un număr impresionant de fani. Aceștia au venit la meci cu torțe, tobe și steaguri, iar atmosfera a fost una incediară. Peste 1.000 de ultrași s-au adunat la meciul de juniori al echipei Austria Salzburg împotriva echipei USV Lamprechthausen.

Susținătorii au umplut tribuna cea mai apropiată de teren și au creat o atmosferă incredibilă. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, fiind postat chiar de antrenorul echipei Austria Salzburg, Sascha Gastuba. Acesta a adăugat faptul că „Austria este un club de familie care a pus copii în centrul a tot ceea ce facem.”

Pentru ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Austria Salzburg, un club înființat de fani

Actuala echipă a fost formată în 2005 de suporterii clubului după ce grupul Red Bull a cumpărat clubul original SV Salzburg și l-a redenumit Red Bull Salzburg. Formația de fotbal a început evoluția prin participarea în liga a 7-a din Austria, în 2006, promovând în 4 ani la rând până în liga a treia, Regionalliga West, în 2010.

Astfel, fanii nu au ratat momentul de a comenta pe rețelele de socializare. Iata trei exemple de pe Twitter:

  • „Întrebarea este care dintre ei va fi cumpărat de Leipzig pentru 40 de milioane de euro în următorii ani.”
  • „Mult respect pentru ei. Li s-a furat clubul…”
  • „Atmosfera este mai bună decât cea de pe Stamford Bridge.”

Echipa de seniori A. Salzburg va juca următorul meci pe 5 mai pe teren propriu, pe Max-Aicher-Stadion, iar adversara îi va fi Johann. Pariază la Betano pe acest duel. Nu ai cont? Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK și vei primi un bonus de 100% la prima depunere!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu