ATP Hamburg, finalele de simplu si dublu!!!

rafael-nadal-fabio-fognini-sony-open-miami-2014-luis-m-alvarez-ap-4ATP Hamburg…Mult anticipata finala de la turneul german se joaca astazi avand fata in fata doi jucatori care deja s-au intalnit de doua ori in acest an.

Ambele meciuri au fost disputate pe zgura si ambele au fost castigate de italianul Fabio Fognini, jucator care se pare ca a inceput sa fie un adevarat cosmar pentru Nadal chiar si pe zgura unde se stie ca spaniolul este cel mai bun din istorie. Adversari destul de dificili pentru ambii jucatori in acest turneu, Rafa pierzand set doar in primul meci contra lui Verdasco. Fabio chiar daca a pierdut set si cu Chardy si cu Ramos, nu a avut deloc emotii in ceea ce priveste obtinerea victoriei, italianul nejucand la nivelul sau maxim, fiind foarte relaxat.

La acest turneu Nadal a trecut pe rand de Verdasco (2-1), Vesely, Cuevas si Seppi (2-0), spaniolul aratand o crestere de ritm de la meci la meci reusind sa isi castige meciurile din ce in ce mai simplu.

Fognini a trecut de Chardy, Ramos (2-1), Bedene si Pouille (2-0),la fel ca Nadal, italianul aratand o crestere in joc de la meci la meci.

 In aceasta finala vom vedea cu siguranta un Fognini mult mai concentrat, avand in fata un jucator ca Rafa, italianul nu isi permite sa aibe momente de slabiciune. Talentul incontestabil al lui Fognini, dar si cele doua victorii deja obtinute in acest an ne pot duce cu gandul la o noua reusita a lui Fabio in fata lui Nadal.

Pont: Victorie Fognini, cota 4.70

Finala de dublu masculin:

Cabal/Farah – Murray/Peers: Victorie Cabal/Farah, cota 1.70

(Catalin Feraru)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu