Atromitos – Fenerbahce: Greci + turci = nervi!

Tragerea la sorti a fost cu ghinion pentru Atromitos, care va da piept cu una dintre cele mai puternice grupari prezente in play-off-ul Europa League. In acelasi timp insa, nici pentru Fenerbahce nu este o deplsare usoara, dimpotriva chiar.

Atromitos – Fenerbahce. ora 21:00

Intre greci si turci, rivalitatea este una istorica. Doua popoare care inca mai au ceva de impartit, in ciuda trecerii anilor. Poate cel mai elocvent exemplu este insula Cipru, impartita intre cele doua tari, cu o parte nordica denumita Republica Turcă a Ciprului de Nord si recunoscuta pe plan mondial doar de…Turcia.

Animozitatile dintre cele doua natii se manifesta pe toate planurile, inclusiv si pe cel sportiv. In acest conditii, diseara ne-am putea astepta la un meci destul de incins,  in care cartonasele nu vor lipsi. Unul rosu, nu este exlus, iar, 5, 6 sau mai multe galbene, isi pot face aparitia!

Referitor la rezultatul final al partidei, raportat la valorile celor doua loturi, este evident carei echipe ii apartine prima sansa. Desi a fost eliminata la pas de Sahtior, in turul 3 al Ligii Campionilor, Fenerbahce este o formatie extrem de puternica. S-a intarit considerabil si in aceasta vara, doar venirile lui van Persie si Nani fiind suficiente de amintit, pentru a evidentia cate de departe sunt una de cealalta, la capitolele forta financiara si, dupa cum se amintea, valoare.

ATROMITOS: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

Pont: 2 cu handicap 0
De incercat: 2 solist


Zorya-Legia: Polonezii, in marş către spre grupele EL!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu