Au depasit MILIARDUL! Poti cumpara 314 vile in Beverly Hills, cu banii incasati pe cel mai valoros „11” din Premier League

In ultimii ani, sumele de transfer cheltuite in Premier League au devenit colosale, iar valoarea competitiei a crescut exponential. Drept urmare, a devenit o obisnuinta ca echipele din Anglia sa plateasca zeci de milioane de euro pentru un fotbalist, iar in acest moment cel mai valoros prim „11” (asezat in formula 4-2-3-1) valoreaza peste un miliard de euro!

Investitiile masive in jucatori straini afecteaza prestatia nationalei Angliei, iar in acest „11” pe care orice manager si l-ar doi se regasesc doar 3 fotbalisti englezi: Stones, Walker si Kane! Conform transfermarkt.de, cu un miliard de euro ai putea alcatui poate cea mai buna echipa din toate timpurile, care ii are in atac pe Hazard, De Bruyne, Salah si Kane.

CEL MAI VALOROS PRIM 11 DIN PREMIER LEAGUE:
De Gea (27 de ani) – Walker (28 de ani), Van Dijk (27 de ani), Stones (24 de ani), Alonso (27 de ani) – Pogba (25 de ani), Kante (27 de ani) – Salah (26 de ani), De Bruyne (27 de ani), Hazard (27 de ani) – Kane (25 de ani)

Remarcam ca De Gea inca ramane cel mai valoros portar din Anglia, desi Liverpool a platit 70 de milioane de euro pentru brazilianul Alisson. Fiecare fundas din echipa de mai sus e cotat la cel putin 50 de milioane de euro, iar Pogba si Kante ar forma „barajul” din fata defensivei. Varf de lance este Kane, golgheterul Cupei Mondiale, pentru care orice club ar trebui sa achite circa 150 de milioane de euro pentru a-i obtine semnatura.

Chiar daca 11-le de mai sus e format doar din jucatori de la echipele de top (Man. United, Man. City, Liverpool, Chelsea si Tottenham), si formatiile mai modeste au ajuns sa cheltuie sume uriase. Spre exemplu, Everton si-a permis sa dea 45 de milioane de euro pe brazilianul Richarlison, care a inscris deja 3 goluri in primele doua etape! Printre „rezervele” acestui 11: Alisson, Bellerin, Alderweireld, Alli, Eriksen, Mane, Aguero, Aubameyang sau Sterling.

PARIATI LA UNIBET PE LUPTA LA TITLU DIN PREMIER LEAGUE!

Interesant este ca suma de un miliard de euro ar putea fi utilizata pentru multe alte cheltuieli extravagante, care ar include:

– 251 de boliduri Lamborghini Veneno – 4 milioane de euro bucata
– 335 de boliduri Ferrari Pininfarina Sergio – 3 milioane de euro bucata
– 314 vile cu 9 dormitoare, in Beverly Hills (SUA) – 3,2 milioane de euro bucata
– 8.375 de sticle de vin Chateau Lafite (de la 1787) – 120.000 de euro bucata
– 175.000 de Bitcoin
– 31.010 kilograme de aur


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri sportive, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. La inscriere, Unibet ofera clientilor noi bonusuri de pana la 2000 de RON! Astfel, primiti 250 de RON ca pariuri sportive fara risc. Avand poate cea mai variata oferta de pariere din Romania, Unibet isi fidelizeaza clientii cu recompense lunare, iar aplicatiile de mobil si desktop sunt foarte SIMPLU de utilizat. Tot la Unibet puteti sa gasiti slot-urile preferate, dar si pariuri pe jocuri de Bingo. Nu ezitati! Dureaza cateva minute sa va inregistrati contul si sa incepeti sa pariati simplu si confortabil, online.

CITESTE SI:

Oferta corecta: Primeste gratuit 100 de lei, fara condiții de rulare!

Multi-Boost: Câștiguri suplimentare pentru biletele de pariuri » 30% in plus pentru tine!

Vrei 200 de lei in cont? Îi ai în 3 pași »

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu