VIDEO Au murit frumos! » Lyon s-a impus cu 3-1 in fata Ajax-ului, insa “lancierii” merg in finala gratie succesului din tur

Tensiune, incrancenare, reveniri spectaculoase, penalty si om eliminat. Olympique Lyonnais – Ajax Amsterdam a oferit o doza uriasa de dramatism, continand, astfel, ingredientele perfecte pentru un duel demn de semifinalele unei competitii europene.


Au iesit starurile la rampa

Plecand de la scorul de 1-4, Lyon nu a demonstrat pe parcursul primelor 25 de minute ale intalnirii ca ar putea gasi resursele necesare pentru o “remontada”. Ba dimpotriva, ocaziile uriase ale “lancierilor”, semnate de catre tinerii Younes (’14) si Ziyech (’25) nu aveau decat sa prevesteasca o soarta grea pentru francezi. Scapat singur pe flancul drept al apararii gazdelor, noua minune a Ajax-ului, Kasper Dolberg, l-a invins elegant pe Anthony Lopes, deschizand scorul pe “Parc Olympique Lyonnais” in minutul 27 si reducand la tacere intreaga audienta.

12.50 era cota oferita de Unibet pentru un succes al gazdelor cu scorul de 3-1;

Nimic nu avea, insa, sa anunte un final absolut nebun al primei parti. Mai intai, trupa lui Bruno Genesio a obtinut un penalty in minutul 45, executat impecabil de catre Alexandre Lacazette, pentru ca doar 90 de secunde mai tarziu, acelasi Lacazette sa relanseze soarta califcarii cu golul de 2-1. Ce final de repriza!


Citeste si:

Dramatism pana in ultima secunda

Francezii au iesit montati de la cabine si au dominat ostilitatile in partea secunda, fara rezultat, insa, pana spre final. Cu noua minute inaintea sfarsitului timpului regulamentar, Ghezzal a primit o centrare excelenta de la Rybus si l-a invins pe nefericitul Onana, ajutat fiind si de catre devierea neintentionata a fundasului oaspetilor, Nick Viergever. Acelasi Viergever avea sa fie in centrul atentiei doar trei minute mai tarziu, atunci cand a fost eliminat pentru al doilea galben, eveniment ce a dinamitat complet finalul de meci de pe “Parc Olympique Lyonnais”. Chiar si intr-o continua presiune a elevilor lui Genesio, batavii au reusit sa reziste pana la sfarsit, calificandu-se in finala de la Stockholm gratie succesului rasunator din mansa tur.

Redactia noastra a anticipat CORECT desfasurarea acestei partide!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu