Australian Open 2016: Te introducem in atmosfera primului turneu de Grand Slem al anului!

Australian Open

Cea de a 104-a editie a Australian Open se va disputa loc in perioada 18-31 ianuarie, la Melbourne. Acesta este primul turneu de Grand Slam al anului si consta in probe de simplu, dublu si dublu mixt.

Meciurile turneului se joaca pe hard pe 16 terenuri, incluzand aici si cele trei arene principale: Rod Laver Arena, Hisense Arena si Margaret Court Arena.
Campionii de anul trecut sunt: Novak Djokovic si Serena Williams, in probele de simplu, Simone Bolelli/Fabio Fognini si Mattek-Sands/Lucie Safarova in probele de dublu. In cadrul probei de dublu mixt, invingatoare a iesit perechea formata din elvetianca Martina Hingis si indianul Leander Paes.

Scurt istoric

Prima editie a avut loc in anul 1905 si s-a desfasurat pe iarba. De altfel pana in anul 1988, iarba a fost suprafata de joc.
Cunoscut la inceput ca Australasian Championship, competitia a devenit Australian Championship in 1927, pentru ca in 1969 sa intre in era Open.
Datorita pozitionarii geografice a Australiei, foarte putine jucatori straini au participat in cadrul turneului. In anii 1920 o calatorie cu vaporul din Europa in Australia dura 45 de zile.
Australianul Roy Emerson este castigatorul celor mai multe titluri de a lungul istoriei, sase la numar, urmat de aproape de Djokovic, cu 5 trofee. Tot sase trofee au castigat si fratii Bryan, in proba de dublu masculin. O australianca domina in proba de simplu feminin. Margaret Court a castigat 11 trofee, iar in perioada 1960-1966 a castigat nu mai putin de 7 la rand. Court este urmata de S.Williams cu 6 trofee.â

simona-halep-australian-open

Romania, la AO 2016

Nici un roman nu a reusit sa se impuna la Australian Open, insa in speram ca situatia sa se schimbe in 2016. Aceasta pentru ca la editia de anul acesta, tara noastra va avea o prezenta importanta si puternica in probele de simplu feminin si dublu masculin.

La simplu feminin, Simona Halep va incerca sa-si depaseasca performantele din cadrul precedentelor doua participari. Atat in 2014, cat si in 2015, Halep a atins sferturile de finala. Simona este favorita 2 a intrecerii din 2016, dupa Serena Williams. Bookmkaerii o crediteaza insa cu sansa a 3-a, dupa americanca si bielorusa Azarenka.

Si Begu a intrat pe lista capilor de serie. A 31-a jucatoare a lumii, Irina – Camelia este favorita 29 a intrecerii de la Antipozi. In varsta de 25 de ani, Begu va evolua pentru prima oara in cariera pe tabloul principal de la AO.

9 e cota pentru un succes al Simonei Halep la Australian Open. 

MERGEA TECAU sportnews.libertatea.ro

In proba de dublu masculin, Horia Tecau si Florin Mergea sunt pregatiti de noi performante majore. Alaturi de partenerul Jean Julian Roger, Tecau este chiar favorit 1 al probei, la Australian Open 2016!  Anul trecut, cei doi au ajuns pana in semifinale, faza pe care Horia a mai atins-o si in 2012, alaturi de Robert Lindstedt.

Rogan Bopanna si Florin Mergea abordeaza intrecerea din postura de favoriti 4. Cei doi au avut un an 2015 de exceptie, cu finale jucate, turnee castigate si faze superioare atinse in cadrul intrecerilor de Grand Slem. Parcursul i-a trimis pe cei doi la ATP World Tour Finals, intre cele mai bune 8 perechi masculine ale sezonului. Aici, Bopanna si Mergea au jucat marea finala, pierduta chiar in fata dublului Rojer/Tecau. Evident, speram intr-o reeditare a acestui act final la Australin Open 2016!

(Freddy & pariuri1x2)

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu