Australian Open 2016 – Ziua 1: Tragem linia

Australian Open 2016

Inaintea celei de-a doua zile de la Australian Open 2016, dorim sa trecem in revista ponturile de ieri, mai bune sau mai putin bune, dar care in final ne-au adus un profit multumitor pentru ziua de debut a turneului de la Melbourne.

Australian Open 2016 – Ziua 1

Pentru acest bilant al primei zile am presupus ca pe pronosticurile principale recomandate in articolele noastre am mizat 2 unitati. Pe pronosticurile secundare, cu o cota mai mare, trecute de obicei in articole sub forma „de incercat”, presupunem ca am mizat o unitate.

Ziua a inceput nefericit, Stakhovsky reusind sa ii fure lui Goffin chiar primul set al meciului. Ne-am revenit la urmatoarele doua partide, unde am reusit 3 ponturi castigatoare. Infrangerea surpriza a lui Vesely ne-a cauzat o pierdere serioasa, de 3 unitati. Inca 2 unitati au fost pierdute cand Mladenovic a eliminat-o pe Cibulkova. Totusi, in a doua parte a „zilei” am incheiat in forta. Radwanska a incheiat rapid meciul cu McHale, aducandu-ne 0,9 unitati. Bencic a castigat in doua seturi partida cu Riske, cauzandu-ne o pierdere minora datorata ratarii pariului secundar, care a fost si ultimul pierdut. Konjuh ne-a adus un castig frumos. Ambele pronosticuri de la meciurile lui Kyrgios au fost castigatoare, dupa care Seppi si Federer ne-au trimis pe plus. In final, am realizat un profit net de 1,76 unitati.

Sam Querrey a abandonat si mizele au fost returnate.

Asadar, am incheiat ziua cu 10 pronosticuri castigatoare, 2 nule si 5 pierzatoare, dupa cum se poate vedea si in tabelul de mai jos.

Australian Open 2016


BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu