Australian Open, sub lupa colaboratorilor Pariuri1x2: Ponturi!

Australian Open HalepAustralian Open ne va oferit tenis de cea mai inalta clasa si speram noi, un imens succes Simonei Halep. Primul turneu de Grand Slam al anului incepe in aceasta noapte!
2000 de puncte vor primi castigatorii turneului atat la baieti cat si la fete, deci motivatia va fi la maxim.Turneul se desfasoara pe hard indoor.
Australian Open – Simona Halep – Karin Knapp
Nu puteam sa trecem cu vederea partida Simonei, programata in noaptea ce vine, de la ora Romaniei 02:00.  Tenismena noastrajoaca din nou in deschiderea unui turneu de Grand Slam, iar acest lucru poate fi putin deranjant, mai ales ca in Australia temperaturiile sunt destul de ridicate la acea ora. Adversara ei, Knapp este o jucatoare italianca care iubeste sa evolueze pe suprafete rapide, dar care se pare ca nu traveseaza o forma deosebita. Aceasta a fost invinsa la Shenzen de adversara Simonei din finala, Bacsinszky ( 5-7 , 2-6 ).
Se stie ca Simona nu incepe turneele importante la intensitate maxima. Cota pentru victoria romancei nu este deloc atragatoare, insa se pot incerca pariuri de genul scor corect 2-0 pentru Halep. Totusi, pontul principal la acest meci ramane ” evitati acest meci”.
Australian Open – Maria Sharapova – Petra Martic
 Sharapova evolueaza in primul tur contra unei jucatoare mult suib nivelul ei,  croata Petra Martic. Stim cu totii ca rusoaica da tot ce are mai bun pe teren, indiferent de rival. Ar trebui sa asistam la un meci castigat cu usurinta de Maria mai ales ca este si ultimul progrmata, la o ora cand temperaturile revine la normal.  Jocul lui Martic nu ii permite sa reziste prea mult intr-un joc in compania unei jucatoare cu lovituri de „killer” si ne putem astepta ca favorita numarul 2 a turneului sa nu stea prea mult pe teren. Este de luat in calcul pariul victorie Sharapova la handicap de 7,5 game-uri (cota 1.85).
Australian Open– Andy Murray – Yuki Bhambri
Este clar cine este favoritul in acest meci. Murray arata un tenis foarte solid in acest inceput de an, cu cateva inovatii in jocul sau. Putem evidentia serviciul doi mult mai puternic sau venirea la fileu, care in trecut lipsea din jocul britanicului. Murray ar putea sa termine acest meci rapid mai ales ca si nivelul valoric al adversarului ii permite acest lucru. Murray victorie si sub 27,5 game-uri in meci poate fi un pont bun la acest meci. Cota este 1.80.
Australian Open -Thanasi Kokkinakis – Ernests Gulbis
Unul dintre pustii minune ai Australiei, Thanasi Kokkinakis, il infrunta pe letonul Ernests Gulbis, un jucator care poate pune probleme oricarui jucator de top 10, cand joaca la nivel maxim. Kokkinakis a reusit o victorie convingatoare la inceputul anului, impotriva lui Julien Benneteau, jucator de top. Australianul pare sa fi crescut foarte mult in ultimii ani si poate reusi surpriza in acest meci. Va conta si forma lui Gulbis, nu foarte buna in acest inceput de an. Suportul publicului reprezeinta de asemenea un argument important pentru pustiul care spera sa faca turneul vietii lui. Victorie Kokkinakis la o cota de 2.50, minim un set castigat de australian, primul set castigat de australian si pariul bomba, scor corect 3-0 pentru Kokkinakis la o cota de 6.50!
(Catalin Feraru)
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. krueger

    Seppi – Istonim peste 3.5 seturi (1.40)
    Seppi – Istonim peste 38.5 ghemuri (1.65)
    Berlocq – Gasquet scor correct 0-3 (1.55)
    Robredo – E.Roger 1 (1.30)
    Struff – Sela, min 1 set Sela (1.27)

    -superbet- Bafta!

Lasa un comentariu