Austria – Rapid: Derby-ul Vienei se joaca astazi!

austria rapid vienaA 4-a etapa din Bundesliga austriaca ne propune astazi 4 jocuri. Cel mai important este de departe Austria – Rapid, marele derby al Vienei, o infruntare care se joaca cu regularitate, inca din anul 1911! De precizat ca cele doua reprezentante ale capitalei, nu au retrogrdat niciodata din primul esalon fotbalistic al Austriei!

Sursa foto: http://www.footballderbies.com

Austria – Rapid

Spre deosebire de stagiunile precedente, cand Salzburg se instala pe locul al clasamentului, inca din primele 2-3 runde, in acest sezon se pare ca a venit randul celor doua rivale din Viena. Austria si Rapid abordeaza infruntarea de pe pozitiile 1 si 2, cu „rapidistii” lideri, cu punctaj maxim si golaveraj 7-2! Tot in 3 etape, Austria a contabilizat 7 puncte. 10 goluri marcate (7-3) in partidele echipei considerate astazi gazda. Salzburg e abia a 7-a in Tipico Bundesliga, cu 4 puncte in tot atatea meciuri.

Avem aceste golaveraje ale echipelor ce se vor infrunta pe Generali Arena, la care mai putem adauga un amanunt: toate cele 6 partide oficiale jucate de Rapid in acest sezon, inclusiv dubla de UCL castigata in fata lui Ajax, s-au terminat over, iar in 5 din aceste dispute, trupa vieneza, desi nu a pierdut, a primit gol!
La randul sau Austria a inscis in cele 4 „oficiale” din startul acestei stagiuni competitionale. In etapa trecuta, 2-2 la Grodig!

Si partidele directe ne-au adus aprope de fiecare data spectacol. Doar in ultimele 4 s-au inscris 17 goluri! Rare sunt disputele din Austria si Rapid in care tabela sa nu sufere modificari de ambele parti. Probabil asa se va intampla si diseara, mai ales ca vorbim de un meci de start de campanie, in care se va risca ceva mai mult decat intr-o partida de final de sezon, in care fiecare punct ratat, chiar si gol primit, pot afecta atingerea obiectivlor fixate.

Pontul nostru: Austria Viena – Rapid Viena, ora 21:30 > Ambele marcheaza @ 1.61

Echipele probabile:

Austria: Almer – Koch, Stronati, Sikov, Martschinko – Vukojevic, Holzhauser – Gorgon, Grunwald, Kayode – Zulechner
Rapid: Strebinger – Auer, Sonnleitner, Dibon, Stangl – Grahovac, Schwab – Schobesberger, Schaub, Kainz – Beric


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu