Europa League ne propune fotbal de TOP: Programul, cotele si cele mai importante informatii despre sferturile de finala sunt AICI!

europa league 2

Europa League ne propune, din nou, fotbal de top! Luni si marti vor avea loc cele 4 partide din cadrul sferturilor de finala. Toate confruntarile se vor desfasura in Germania, pe stadioanele din Dusseldorf, Koln, Duisburg si Gelsenkirchen.


Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Luni, iubitorii „sportului rege” se vor putea delecta cu 2 confruntari din Europa League, ambele programate pentru ora 22:00. Cu siguranta, cel mai asteptat duel din aceasta faza a competitiei este cel dintre Inter Milano si Bayern Leverkusen. Duelul „italiano-nemtesc” se va disputa pe terenul celor de la Fortuna Dusseldorf. Conform bookmakerilor, favorita inclestarii este Inter Milano, condusa din teren de „artizanii” Lukaku si Martinez. Cel de-al doilea meci din prima zi a saptamanii, cel dintre Manchester United si FC Copenhaga, pare sa aiba o favorita certa. Cei mai multi dintre specialisti considera ca „Diavolii Rosii” se vor impune fara emotii in duelul de la Koln, insa, cu siguranta, danezii sunt o „nuca” greu de spart, eliminarea lui Basaksehir din faza precedenta fiind un argument solid in aceasta directie.

Programul sferturilor de finala din Europa League

L 22:00: (Dusseldorf) Inter – Leverkusen  2.10  3.55  3.55 – Avancronica si pontul: CLICK AICI! 
L 22:00: (Koln) Manchester United – FC Copenhaga  1.27  5.85  12.00 – Avancronica si pontul: CLICK AICI! 
M 22:00: (Duisburg) Wolverhampton – FC Sevilla  3.55  3.30  2.20 – Avancronica si pontul: CLICK AICI! 
M 22:00: (Gelsenkirchen) Sahtior – FC Basel  1.92  3.60  3.95 – Avancronica si pontul: CLICK AICI! 

Marti seara, de la aceeasi ora, 22:00, vor avea loc ultimele 2 sferturi de finala din Europa League. Englezii de la Wolverhampton vor da piept cu FC Sevilla. Ibericii vin cu un „imbold” moral dat de victoria fara gol primit obtina impotriva celor de la AS Roma (scor 2-0). In final, ultima semifinalista a competitiei va fi decisa in urma disputei de la Gelsenkirchen dintre Sahtior si FC Basel. Atat ucrainienii, cat si elvetienii, vin dupa ce au eliminat formatii nemtesti: Sahtior a dispus de Wolfsburg, in vreme ce Basel a lasat-o acasa pe Eintracht Frankfurt!

Sferturile de finala se anunta dueluri spectaculoase, ce vor fi analizate in detaliu de echipa Pariuri1x2! (Click AICI pentru avancronici!) Pe langa avancronicile propriu-zise, echipa noastra a pregatit si alte pronosticuri ce pot fi gasite in rubrica mentionata anterior. Printre acestea, o sa puteti gasi variante speciale, variante de „scor corect oricand in meci”, dar si cote bomba!


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Fii printre primii 150 de utilizatori care-si deschid cont la agentia Superbet urmand pasii indicati mai jos si automat beneficiezi de un Bonus de 30 lei, fara depunere!

Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet* de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti beneficia si de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet
  3. Activeaza-ti contul.
  4. Incaseaza-ti bonusul de 30 de lei, fara depunere!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu