Avancronica etapei cu numarul 31 din Serie A, alaturi de cotele Netbet

In acest weekend, Netbet ne propune o serie de cote cel putin interesante pentru emciurile din actuala etapa din Serie A, ce poate fi una decisiva, intr-o anumita masura, in ceea ce priveste lupta pentru titlu.

Aceasta etapa va incepe sambata, la ora 18:00, cu meciul dintre Carpi si Sassuolo, ce se va disputa pe terenul micutei echipe, Carpi, urmand ca, seara, incepand cu ora 21:45 de minute sa intre in scena „Batrana Doamna”, intr-un meci impotriva celor de la Empoli, in care Juventus are cota de doar 1.27 pentru o victorie simpla.

Ziua de duminica, 3 aprilie, este cea mai aglomerata din actuala etapa a Serie A, urmand, in ordine, sa se joace: la 12:30 – Udinese vs Napoli, o serie de meciuri la ora 16:00: Atalanta vs AC Milan, Chievo vs Palermo, Fiorentina vs Sampdoria, Genoa vs Frosinone, Lazio vs AS Roma si, in fine,s eara, de la 21:45: Inter Milano vs Torino. In alta ordine de idei, in principal, ziua de sambata se va concentra in doua dueluri: Udinese vs Napoli, ce, in cazul in care Napoli se impiedica, iar Juventus castiga in prealabil, lupta pentru titulu poate fi deja decisa intr-o proportie foarte mare, alaturi de derby-ul local al Serie A din aceasta etapa: Lazio vs AS Roma, derby.

In fine, aceasta etapa din Serie A se va incheia luni cu meciul Bologna vs Verona, in care, cel putin pentru oaspeti, va fi jucata poate ultima sansa reala pentru a obtine ceva in actualul sezon: in cazul unui nou insucces, cei de la Hellas Verona sunt mai mult decat condamnati la retrogradare, sansele pentru evitarea acestuia urmand a fi extrem de mici si improbabile.

Iata si tabelul in care puteti vizualiza cotele oferite de Netbet pentru aceata etapa din Serie A:

serie a

In alta ordine de idei, puteti viziona meciurile acestei etapei la TV, in ordinea urmatoare:

  • 2 aprilie, 21:45: Juventus vs Empoli, DigiSport2;
  • 3 aprilie, 13:30: Udinese vs Napoli, DigiSport1;
  • 3 aprilie, 16:00: Lazio vs AS Roma, DigiSport1;
  • 3 aprilie, 16:00: Fiorentina vs Sampdoria, DigiSport4;
  • 3 aprilie, 21:45: Inter vs Torino, DigiSport4.

In concluzie, fara doar si poate, actuala etapa din Serie A va fi una mai mult decat interesanta, etapa in care atat lupta pentru titlu, cat si cea pentru evitarea retrogradarii, putand sa se contureze, pastrand limitile si proportiile. Echipa Pariuri1x2 va invita sa urmariti articolele pe care noi le vom face in legatura cu actuala etapa si sa luati cele mai bune decizii in vederea pronosticurilor pe care o sa mergeti!

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

Sursa imagine: www.Plaantik.com

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu