Avancronica Grupei H: Belgia favorita in fata Bosniei si a Greciei!

Belgia este marea favorita in Grupa H din preliminariile pentru Cupa Mondiala care va avea loc in Rusia peste doi ani. Conform caselor de pariuri, Bosnia si Hertegovina este selectionata care cel mai probabil va ocupa pozitia secunda, restul echipelor fiind considerate outsidere. 


Cote – Grupa H

pl


Selectionata Belgiei, cu un nou antrenor pe banca tehnica, isi doreste sa obtina prima performanta semnificativa din istoria fotbalistica a tarii. Din punct de vedere valoric, nu incape indoiala faptul ca selectionata Belgiei este una dintre cele mai valoroase din lume. Cu un nou antrenor pe banca, „dracii rosii” sunt cotati cu prima sansa la victoria finala in Grupa H. De asemenea, Belgia este considerata si una dintre principalele favorite ale Mondialului din 2018.


inregistreaza-te - unibet


Favorita secunda la castigarea grupei, Bosnia si Hertegovina, este o selectionata extrem de periculoasa. Aceasta a demonstrat pana nu in urma cu mult timp faptul ca poate face fata cu brio presiunii se se poate adapta multor stiluri de joc ale adversarilo. Chiar daca acestia nu s-au calificat la Campionatul European, Bosnia pleaca cu sansa a doua in Grupa H, pozitie de pe care se poate califica la Campionatul Mondial.


Citeste si:

• Preliminarii CM 2018: Grupa A are doua favorite certe. Franta si Olanda pot merge la brat in Rusia
• Preliminarii CM 2018: Portugalia si Elvetia in lupta directa chiar in prima etapa in grupa B

Primele meciuri vor avea loc pe 6 septembrie, Bosnia urmand sa primeasca vizita Estoniei. „Dracii Rosii” se vor deplasa in Cipru, iar micuta selectionata a Gibraltarului va primi vizita Greciei.


bosnia estonia


gibraltar grecia


cipru belgia


Sursa imagine: www.independent.co.uk


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu