Avancronica rundei din Premier League: Cap de afiş, Arsenal – Man. United!

ArsenalPremier League ne propune un nou weekend plin de meciuri extrem de disputate. Pariuri1x2 a analizat pentru dumneavostră cele mai importante confruntări. Se remarcă un clasic, Arsenal – Manchester United!

 

Chelsea-West Brom

Liderul primeste vizita echipei de pe locul 13. Fara infrangere in acest sezon si cu victorii pe linie pe teren propriu, Chelsea este favorite clara in acest meci. Dupa meciurile internationale, Mourinho nu are jucatori indisponibili, doar Diego Costa fiind incert. De notat este faptul ca Chelsea are meci in Germania, in Champions League, la doar 72 de ore dupa meciul cu West Brom. De partea cealalta, West Brom nu a avut prea multi jucatori convocati la nationale, jucătorii fiind mai proaspeţi din puncte de vedere fizic. Trupa lui Alan Irvine alterneaza meciurile bune cu cele mai putin bune, surprinzându-şi plăcut, dar şi neplăcut, fanii.Poate fi un meci complicat pentru Chelsea.

 

Everton-West Ham

Sam Allardyce continua sa uimeasca la West Ham, aflandu-se pe locul 4 dupa 11 etape (loc de Champions League). Fara nume mari in echipa, West Ham a facut victime importante in acest sezon, de menţionat fiind succesele cu Liverpool si City.
Pe Goodison Park se câştigă foarte greu, dar de subliniat este şi faptul că Everton are doar un success în cele 5 jocuri de acasă. Setea de victorie a gazdelor este foarte mare, iar antrenorul Martinez va pune pe masa toate armele pentru a castiga acest meci. Cu Eto’o si Lukaku titulari si cu sprijinul publicui, ne asteptam ca Everton sa atace frenetic din primul minut.

 

Manchester City-Swansea
Pellegrini se afla intr-o situatie dificila la City, la 8 puncte de lider in Premier League si cu sanse minime sa treaca de grupele Ligii. În acest moment este de aşteptat ca a doua întrecere să fie prioritară. Cetatenii disputa marti, la doar 3 zile de la meciul din campionat, o partidă decisivă in competiţia amintită, acasa, cu Bayern Munchen. Deci…atenţie!
Swansea e o echipa incomodă, locul 5 in Premier League, cu o ultimă victimă de top: Arsenal! Daca City n-o sa joace cu motoarele turate la maxim, Swansea poate creea probleme. Evident, gazdele sunt mari favorite, dar Aguero şi compania vor avea serios de tras pentru a trece de trupa lui Garry Monk.

 

Newcastle-QPR
Newcastle e poate cea mai in forma echipa din Premier League. In afara celor 5 meciuri consecutive fara infrangere in campionat, au reusit surpriza, eliminand-o din cupa pe Manchester City. Alan Pardew a reusit sa revigoreze echipa, aflată la un moment dat pe ultimul loc. Acum Newcastle ocupă un liniştitor loc 8.
În weekend, “coţofenele” vor primi vizita celor de la Queens Park Rangers, grupare situata in zona minata a clasamentului: penultimul loc, cu doar 8 puncte adunate. Moralul este totusi bun in tabara londonezilor, dupa un neasteptat 2-2 etapa trecuta in confruntarea cu Man. City.
Ambele echipe se bazeaza pe atac, cu jucatori ofensivi foarte buni. Oaspetii vor incerca cu orice pret sa se agate de fiecare ocazie creata. De partea cealalta, Newcastle nu poate dezamagi in fata propriilor fani.

 

Louis-Van-Gaal-Arsenal-Manchester United
Meciul etapei se joaca pe Emirates. Un derby de traditie presarat insa de aceasta data cu multi indisponibili.
Pe de o parte, la Arsenal nu vor juca Koscielny, Ozil si Debuchy, in timp ce Welbeck e incert. La United infirmeria e plina: Blind, Carrick, Rojo sunt accidentati mai grav, in timp ce Shaw, Di Maria, Rafael, De Gea, Falcao, Jones si Evans sunt momentan incerti. Dupa cum observam vom avea doua defensive improvizate, ceea ce ne face sa credem ca vom vedea goluri din ambele parti. Arsenal si United sunt vecine de clasament, locurile 6 si 7. Arsenal n-a pierdut vreun meci acasa in acest sezon, in timp ce United n-a reusit sa castige in deplasare. Asteptam un duel de care pe care, cu cutitele pe masa!

 

Crystal Palace-Liverpool

“Cormoranii” sunt in cautare de puncte la Palace, prima echipa deasupra liniei retrogradarii, dar amenintata puternic de cele clasate inferior. Liverpool se afla pe un rusinos loc 11, dar ne-am obisnuit cu aceasta inconstanta. Trupa lui Brendan Rodgers are 3 infrangeri pe linie, 2 in campionat si una in Liga Campionilor. De partea cealaltă, Crystal Palace n-a castigat un meci de 5 etape!
Pe lista de indisponibili a gazdelor se afla doar McArthur. Liverpool nu se va putea baza in continuare pe Sturridge, iar Henderson, Balotelli si Sakho sunt incerti.
Avem un meci intre doua echipe disperate să adune puncte. Ultima confruntare directa, disputata tot la Palace, s-a terminat 3-3, dar in alte circumstante. De notat este faptul ca Liverpool joaca la 3 zile dupa meciul cu Crystal, la Ludogoret, partidă decisivă pentru calificarea in primavera Ligii Campionilor.

 

Aston Villa-Southampton

Ultimul meci al etapei e unul mai echilibrat decat il arata clasamentul. Este o confruntare intre locul 16 si locul 2. Aston Villa a dat semne de revenire etapele trecute, dar tot n-au reusit sa castige. Villa n-a simtit gustul victoriei din septembrie. Mai grav e că in ultimele 7 meciuri trupa din Birmingham a marcatdoar un gol. Paul Lambert are probleme in defensiva, de unde vor lipsi Vlaar, Senderos, Hutton si Baker. In atac, Kozak e accidentat, iar Benteke suspendat.

Southampton este din nou revelatia campionatului, ocupand pozitia secunda. “Sfintii” au campionat 4 victorii consecutive fara gol primit. Koeman are cateva absente notabile: Tadic, Schneiderlin, Davis si Ward-Prowse, dar Pelle si Long ii pot suplini cu success. Din nou un meci de lupta, intre doua echipe care trec repede de faza de constructie.

 

(Adrian Ostaficiuc)

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 4

  1. Alesandro Delpiero

    Voi paria pe Manchester City doar atunci cand nu va mai juca in cupele europene. Am mai vazut acest film cu City, actor principal, in sezonul trecut sau acum doua sezoane de Liga Campionilor si nu a foat un film care sa merite banii. City are jucatori foarte buni, dar se pare ca nu fac fata pe mai multe planuri:Liga Campionilor si Premier League.Ceva se intampla cu ei.Asta e clar .

  2. Iulian

    La o prima vedere, Aston Villa si Soton poate parea un meci oarecare, dar eu il vad cel mai atractiv dpdv al spectacolului. Doua echipe care isi propun an de an sa adune cat mai multe puncte pe terenul propriu, iar pe teren strain sa joace fotbal de calitate.
    Merg pe ambele dau gol / 3+

Lasa un comentariu