Avancronica rundei din Premier League: Derby pe Emirates!

Premier League 222 www sportskeedacomIn Premier League, intram deja pe ultima suta de metri a stagiunii 2014-2015. In weekend se va disputa etapa cu numarul 31, runda al carei mare derby se va juca pe Emirates, intre Arsenals si Liverpool.

Sursa foto: www.sportskeeda.com

Arsenal – Liverpool

Programata sambata, cu incepere de la ora 14:45, disputa de pe Emirates este chiar prima a etapei. Confruntare de importanta majora, intre doua mari rivale, cu tinte asemanatoare pentru actualul campionat. Ambele lupta pentru o clasare in Big 4, dar Arsenal inca mai spera la titlul neoficial de vicecampioana a Angliei! In tur, scorul a fost egal, 2-2, dar Liverpool a pierdut ultimele doua deplasari pe Emirates. Ultimele 10 „directe” au consemnat minim 2 modificari ale tabelei!

Meciurile de sambata

De un eventual rezultat negativ bifat de Arsenal, poate profita Manchester United. Trupa lui Van Gaal joaca foarte bine in aceasta perioada de final a campionatului si pare exclus se impotmoleasca tocmai acasa, in disputa cu a 16-a clasata, Aston Villa.

In crestere de forma si rupta aproape definitiv de zona rosie, Everton va incerca sa-i puna „bete in roate” lui Southampton. „Sfintii” nu prea mai spera la primele 4 pozitii, dar lupta pentru locul 5, ultimul european.

Leicester isi ia incet, incet, gandul de la prima liga. De moralul la cote scazute al „vulpilor”, poate profita West Ham. Swansea – Hull este un joc in care gazdele au prima sansa, la fel ca si West Brom – QPR. Pentru WBA, 3 puncte cucerite in jocul de sambata i-ar garanta practic inca o stagiune de Premier League.

De la ora 19:30, Chelsea primeste vizita lui Stoke. Cu o victorie, elevii lui Mourinho se distanteaza la 9 puncte de a doua clasata, Manchester City, fata de care are si un meci mai putin jucat, aici fiind vorba de restanta cu Leicester.

Duminica

Advocaat a inceput cu stangul aventura la timona lui Sunderland. Echipa lui Pantilimon este prima peste linie, iar orice punct pierdut acum, mai ales pe teren propriu, se poate dovedi fatal. Duminica, „pisicile negre” joaca in fata propriilor fani, cu Newcastle.

Tot duminica avem si meciul Burnley – Tottenham. Partida cu miza uriasa de ambele parti. Burnley lupta cu disperare pentru evitarea revenirii in Championship, in timp ce Spurs are ca tinta cel putin patrunderea in topul 5.
Duelul va fi al 4-lea direct din acest sezon. In turul campionatului, Tottenham a castigat cu 2-1. Cele s-au infruntat si in luna ianuarie, in FA Cup. Dupa 1-1 la Burnley, Spurs s-a impus cu 4-2 in rejucarea de pe White Hart Lane.

Luni

In incheierea etapei, Crystal Palace joaca, la Londra, cu Manchester City. „Cetatenii” au multi rivali la locul 2 si in plus, in forma maxima: Arsenal si Manchester United. De partea cealalta, Palace joaca doar pentru fani si eventual, pentru un finish peste asteptari, in topul 10 al editiei de Premier League.


 

Premier League, etapa 31 – Cote de la SportingBet

engl aprilie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bilet de pariuri “românesc”: Pariem pe Tecău si Halep?


 

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu