Se da startul sferturilor Cupei Romaniei! Programul, cotele, avancronicile si ponturile le gasiti AICI

cupa romaniei

In saptamana premergatoare etapei cu numarul trei din play-off-ul Ligii 1, cinci dintre cele sase pretendente la titlul de campioana sunt angrenate in cadrul sferturilor Cupei Romaniei. Disputata intr-o singura mansa, aceasta faza eliminatorie se va desfasura pe parcursul a trei zile, timp in care vom afla participantele “careului de asi” al competitiei.


Motivati pentru trofeu

Intr-un play-off al Ligii 1 in care au sanse destul de reduse pentru a se proclama invingatori la final, cei de la CFR Cluj ar avea o varianta viabila in cucerirea Cupei Romaniei, trofeu pentru care au luptat tot timpul motivati. “Feroviarii” vor avea una dintre cele mai usoare misiuni, urmand a se deplasa la Timisoara pentru confruntarea cu ACS Poli. Chiar si asa, gruparea de pe Bega este in revenire de forma, a reusit sa acceada in mod miraculos inclusiv in finala Cupei Ligii Romaniei, astfel ca vom asista la o confruntare intr-adevar interesanta marti seara, la Timisoara. Pentru acest joc, nu ar fi exclus sa optam pentru varianta de pariu “peste 2 goluri asiatic”, la o cota de 1.48 ce ne ofera si o oarecare siguranta.

Ma 20:30 ACS Poli Timisoara – CFR Cluj : Cote – 6.50  3.75  1.52Ai aici avancronica si pontul


Prezinta sperante

Dupa ce au uimit pe toata lumea reusind sa-i elimine pe cei de la FCSB in optimile Cupei Romaniei, fotbalistii de la Mioveni vor infrunta una dintre cele mai abordabile adversare la acest nivel al eliminatoriilor. Desi sunt cotati cu sansa a doua la calificare, “galben-verzii” ar putea profita de avantajul propriului teren pentru a elimina o formatie a Voluntariului in scadere de forma. In cadrul acestui meci, sperantele pentru a vedea goluri multe sunt destul de scazute, astfel ca o cota de 1.61 pentru marcarea a maxim doua reusite in joc arata intr-adevar bine.

Mi 18:30 CS Mioveni – FC Voluntari : Cote – 2.85  3.10  2.50 – Ai aici avancronica si pontul


Înregistrează-te la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Primul pariu este și 100% fără risc până la 250 ron, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România. Alătură-te și tu celor peste 14 milioane de clienți chiar astăzi!


Vecini de clasament

Dupa ce s-au intalnit de doua ori in ultimele patru saptamani, Dinamo si CSU Craiova vor avea ocazia sa o faca din nou, de aceasta data in cadrul sferturilor Cupei Romaniei. Desi oltenii au dovedit ca sunt o formatie redutabila pe teren propriu, nu am putea exclude o calificare a “cainilor”, cotata la 2.00 de catre Unibet.

Mi 21:30 Dinamo – CSU Craiova : Cote – 2.55  3.00  2.90Ai aici avancronica si pontul


Hagi are nasul lui

Duelul dintre Viitorul si Astra va reprezenta cu siguranta cel mai important meci al acestei faze a competitiei. Mai mult decat atat, cele doua grupari se vor infrunta din nou, la patru zile dupa aceasta disputa, de data aceasta in campionat, pe terenul Astrei. Totusi, desi Viitorul este liderul la zi in Liga 1 si se prezinta ca fiind echipa cea mai in forma dintre toate pretendentele la titlu, Marius Sumudica a reusit mai mereu sa-l invinga pe Gheorghe Hagi in ultima vreme. Nu mai putin de cinci dintre ultimele sase intalniri directe s-au incheiat cu victoria giurgiuvenilor, astfel ca vom asista cu siguranta la un duel extrem de echilibrat joi seara, la Ovidiu.

J 21:00 Viitorul – Astra Giurgiu : Cote – 2.25  3.10  3.25 – Ai aici avancronica si pontul


Cotele Unibet pentru favoritele la castigarea Cupei Romaniei:

unibet cupa

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu