Avem fotbal din plin la mijlocul saptamanii! Intra si vezi ce se joaca!

Daca este pauza in Uefa Champions League si Europa League, nu ramanem fara fotbal in ofertele NetBet! Incepand de marti si pana joi, avem dueluri la cel mai inalt nivel, analizat si pronosticat de redactorii pariuri1x2.ro, folosindu-ne de cotele oferite de partenerii nostri de la NetBet!

sursa foto: publika.md

Asadar, marti avem etapa intermediara in Serie A, Bologna primeste vizita Interului din Milano, in deschiderea etapei a X-a. Nici fotbalul englez nu se lasa mai prejos si ne ofera patru partide din Capital One, putand sa le vedem la lucru pe Chelsea si Arsenal. Se joaca si in Cupa Germaniei, Olandei, Romaniei Ucrainei sau Cupa Ligii Frantei.

Miercuri lasam echipele vedeta sa intre in arena. In Serie A se disputa alte opt partide din etapa intermediara, cea cu numarul zece. Nu ratam nici duelurile din Cupa Germaniei: Dortmund, Leverkusen, Schalke si Gladbach isi fac de cap. In cupa Olandei avem un Feyenoord – Ajax, destul de atractiv. Daca ne ramane timp si pentru alte competitii, se disputa meciuri si in Cupa Greciei, Poloniei, Serbiei, Ucrainei, Cupa Ligii Frantei, sferturile Cupei Romaniei si se da fluierul de inceput al etapei cu numarul X din Superliga turca. Copa Regelei are programata si ea un duel, Barcelona merge pe terenul celor de la Villanovense.

Joi se trage linie in competitiile de mai sus: Seria A se incheie cu Sampdoria – Empoli, in campionatul Belgiei, Anderlecht merge la Kortrik, Steaua incheie optimile Cupei Romaniei in deplasarea de la Baia Mare. In Turcia isi intra in rol Fenerbahce si Galataray, iar in Elvetia si Olanda se disputa ultimele partide din cupa.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu