Avancronica Ligue 1: Vezi cotele principalelor favorite la titlu in prima etapa

Campionatul Frantei, Ligue 1, debuteaza vineri pe 12 august. Ca si in anii anteriori PSG e principala favorita la titlu si probabil va castiga din nou trofeul sub comanda fostului antrenor al Sevilliei, Unai Emery. Mai degraba intrebarea care se pune in Franta e cine va termina pe locul secund sau care va fi diferenta de puncte dintre PSG si urmatoarea clasata la finalul campionatului. Va prezentam o mica avancronica a primei etape.


Avancronica Ligue 1-prima etapa

Conform traditiei, campioana din sezonul precedent va intra prima pe teren in stagiunea actuala, deci PSG isi va incepe calatoria spre titlu in deplasare la Bastia pe 12 august la ora 21:00. Ramasa fara Ibrahimovic care a plecat in Anglia, PSG s-a intarit in vara cu fundasul Thomas Meunier, mijlocasul defensiv Krychowiak, care a venit tot de la Sevilla la fel ca Unai Emery, si Jese care a parasit Real Madrid. La cum a aratat jocul campioanei in Supercupa Frantei, ne indoim ca Bastia va scapa usor, lucru care reiese si din cotele propuse de Unibet.

Victorie Bastia – cota 8.50 Unibet Egal – cota 4.55 Unibet Victorie PSG – cota 1.40 Unibet


Citește și:


inregistreaza-te - unibet


Lyon incepe Ligue 1 tot in deplasare. Vicecampioana va intalni Nancy duminica, pe 14 august, la ora 16:00. Cotata ca fiind a doua favorita la titlu, Lyon are un meci ceva mai dificil impotriva unei formatii care a promovat in Ligue 1. In afara de infrangerea din Supercupa, echipa oaspete a invins in meciurile de pregatire Benfica, Sporting si Zenit Sankt Petersburg. Avand aceste rezultate de partea sa, Lyon porneste cu prima sansa. Cotele sunt urmatoarele:

Victorie Nancy – cota 3.45 Unibet Egal – cota 3.25 Unibet Victorie Lyon – cota 2.20 Unibet

Ocupanta ultimei pozitii a podiumului in sezonul precedent, Monaco, va intalni in prima etapa Guingamp. Meciul va incepe la ora 21:30, vineri pe 12 august. In sezonul trecut Monaco s-a impus pe propriul teren cu 3-2, iar la Guingamp a fost 3-3. E posibil ca meciul sa fie frumos, mai ales ca Falcao pare sa isi fi revenit dupa perioada mai putin fasta si e gata sa ii ajute pe monegasci asa cum a facut-o si in dubla cu Fenerbahce din Champions League soldata cu calificarea formatiei franceze. Cotele pentru Monaco-Guingamp sunt urmatoarele:

Victorie Monaco – cota 1.60 Unibet Egal – cota 3.85 Unibet Victorie Guingamp – cota 6.00 Unibet


 Sursa imagine: www.independent.co.uk

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu