Azi ne ocupam de baschet: VTB Promo Cup >Enisey – CSKA Moscova

baschet

cska baschet sursa rjv.lvPartida Enisey – CSKA Moscova programata cu incepere de la ora 14:10.  Oaspetii sunt mari favoriti la victorie, dar noi vom alege un alt pont.

Sursa foto: rjv.lv

N-o sa discutam prea mult de CSKA, care la ora actuala este probabil cea mai puternica echipa a Europei. Trupa moscovita are in lot jucatori ce se pot completa si schimba pe absolut toate pozitiile. De altfel, CSKA conduce ierarhia competitiei, cu nu mai putin de 22 de victorii in cele 25 de partide jucate. La polul opus,  Enisey vine de pe penultimul loc, cu 15 esecuri in 22 de meciuri
2011 este anul ultimului meci direct din fief-ul lui Enisey. CSKA s-a impus si atunci, dar si in cel mai recent duel, disputat la Moscova, in octombrie 2014. Succesul lui CSKA  fost destul de clar, 92-79.
CSKA este echipa cu cele mai multe puncte inscrise din Liga VTB, dar gazdele nu sunt nici ele departe.  Enisey este pe locul 4 in topul echipelor cu un mare apetit ofensiv, dovada media de 85 puncte per meci. Prefera stilul de joc cu un tempo foarte ridicat, cu tranzitii foarte rapide, unde jucatori ca Lesic, Kikanovic sau Cooper inscriu multe puncte, mai ales ultimul, care pana acum are un sezon sensational. Cea mai mare problema a gazdelor este apararea care lasa prea multe aruncari usoare sa fie trecute pe tabela de scor. Nici recuperarea nu functioneaza bine, la acest aspect situandu-se pe ultimele locuri.
CSKA Moscova va veni la acest meci foarte relaxata. Nu este nevoita sa joace agresiv in aparare si ne putem asteptat la o partida cu multe puncte si aruncari de la linia de 3 puncte,  tip de joc ce convine ambelor combatante de astazi.

PONT: peste 172.5 puncte
COTA: 1.85 (Superbet)

(Dragos Oprescu)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu