Zi ocupata LA BIROU pentru AC Milan! „Diavolii” au perfectat doua transferuri si l-au cedat pe Bacca la „Submarinul galben”!

AC Milan a anuntat oficial transferurile lui Diego Laxalt si Samu Castillejo, de asemenea l-a cedat pe Carlos Bacca la Villarreal.


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru detalii!


Clubul milanez a anuntat intelegerile vineri si a afirmat faptul ca odata cu transferurile lui Laxalt, Castillejo si Bakayoko isi incheie campania de intariri.

Aripa stanga Laxalt, 25 de ani vine de la Genoa pentru 14 milioane de euro + bonusuri si a impresionat la Cupa Mondiala alaturi de reprezentativa Uruguayului. A disputat 3 sezoane de Serie A in tricoul genovezilor si a fost jucatorul rivalilor de la Inter intre 2013 si 2016, insa fara a debuta pentru ei.

Fostul international de tineret al Spaniei, Castillejo (23 de ani) a jucat 127 de meciuri pentru Villarreal si a fost  imprumutat la AC Milan cu obligativitatea de a-l cumpara pe mijlocasul spaniol pentru 18 milioane de euro. In aceasta tranzactie intra si atacantul columbian de 31 de ani Carlos Bacca care a fost cedat definitiv la „Submarinul galben”. Acesta a fost imprumutat in sezonul trecut la gruparea spaniola si a marcat 18 goluri in toate competitiile.

Echipa noastra a prefatat primul meci al lui Juventus din acest sezon »» Click aici pentru detalii!

Cotele la castigarea Serie A in sezonul 2018-2019

Pariaza ponturile noastre AICI!
Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu