Baia Mare – Savehof: Meci de maxima importanta pentru ambele echipe!

handbal baia mareHCM Baia Mare si Savehof se vor infrunta astazi, incepand cu 17:30. Partida va fi transmisa in direct pe Digisport3 si Dolce Sport. Duelul din grupa principala 2 a Ligii Campionilor, va fi condus de la centru de Sasa Pandzic si Boris Satordzija, arbitri experimentati si valorosi. 

Premergator duelului, cele doua formatii ocupa ultimele 2 locuri ale grupeu principale 2 din Liga Campionilor. Baia Mare are insa 4 puncte acumulate, la egalitate cu locul 4 si la doar un singur punct distanta de podium. Savehof a adunat 3 puncte.

HCM Baia Mare

Echipa antrenata de Tone Tiselj a fost singura calificata in grupa principala 2, fara niciun punct. La acel moment, sansele de a prinde un loc in top 4 erau minime, dar dupa ultimele rezultate situatia s-a schimbat radical. Etapa precedenta, HCM Baia Mare a evoluat in deplasare la Viborg si dupa un meci extrem de echilibrat, s-a intors acasa cu cele doua puncte. Dupa acest succes, a parasit ultimul loc in clasament si a urcat pe locul 5, iar acum se afla la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4 Metz. Locul 4 nu este de ajuns, deoarece in grupa principala 1, Buducnost va termina pe primul loc si in aceste conditii, calificarea in Final Four devina aproape imposibila. Adriana Nechita a revenit in teren in meciul cu SC Muresul, si mai mult, a marcat si 11 goluri. Din punct de vedere fizic nu este pregatita 100%, dar poate ajuta echipa in momentele dificile. Eliza Buceschi continua sa joace la un nivel extrem de inalt. In defensiva mai sunt insa probleme, greu de rezolvat de tehnicianul Tiselj.

Savehof

Din 2008, Savehof domina campionatul intern si se apropia cu pasi repezi de trofeul cu numarul 11. In afara de Haraldsdottir, toate jucatoarele sunt suedeze. Aproape toate provin din academia echipei, motiv din care conducerea se poate descurca cu un buget mai mic.
Ida Oden este simbolul echipei. Aceasta evolueaza la Savehof de 14 ani si a devenit o jucatoare de baza la echipa natioanal. Nu este inconjurata cu jucatoare de top, dar in lot sunt handbaliste talentate si puternice, pregatite sa faca pasul spre trupe de top ale continentului.  Forta grupului este esentiala si daca vor juca cum au facut-o cu Metz, atunci au sansa de a pune mana pe punct sau puncte in aceasta disputa. Pe contraatac sunt foarte periculoasa si reusesc sa marcheze multe goluri . Astazi vor trebui sa forteze la maximum, pentru a ramane in cartile calificarii.

Pana acum cele doua echipe s-au intalnit doar o singura data, acum o luna. Atunci HCM Baia Mare s-a impus in deplasare la doua goluri diferenta, dar n-a fost deloc un meci usor. Ma astept la o partida in primul rand echilibrata!

Pronostic Baia Mare – Savehof: Savehof +6 @ 1.5

(Csaba Zsolt)

 

Liverpool – Manchester City, meciul zilei in Europa!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 2

Lasa un comentariu