Balotelli, propus ca moneda de schimb: Vezi ce mutare a gandit Klopp!

Imprumutat in ultimul sezon la AC Milan, Balotelli are sanse tot mai mici de a reveni la Liverpool, club de care apartine. Atacantul nu intra in vederile lui Klopp, care ar fi tentat sa-l ofere pe Mario drept moneda de schimb pentru unul dintre transferurile intens solicitate de german.

Daily Star anunta ca Jurgen Klopp le-ar fi transmis conducatorilor clubului dela Anfield sa demareze urgentklopp liverpool negoccierea unui schimb intre Balotelli si Josip Ilicic, mijlocasul ofensiv al formatiei Fiorentina. In ultima stagiune, Ilicic, international sloven in varsta de 28 de ani,  a adunat 33 de meciuri pentru gruparea „viola”, marcand 15 goluri.

Cu siguranta, insa, afacerea nu va fi deloc usor de perfectat. Balotelli, carismatic, dar si extrem de indisciplinat,  nu mai este de sezoane bune intr-o forma care sa-i permita atingerea marilor performante. Dovada si faptul ca in stagiunea petrecuta la Milan, jucatorul a evoluat in 15 partide, marcand un singur gol!

Evident, in aceste conditii, si cota de piata a varfului cu 30 de prezente in tricoul nationalei Italiei a scazut enorm. Astfel, daca in iunie 2012, cand a fost achizitionat de Manchester City, Balotelli era cotat la 30 de milioane de euro, in acest moment, conform transfermarkt, Liverpool n-ar mai incasa pe atacant decat aproximativ 7 milioane de euro.
La polul opus, conform aceleiasi surse, Ilicic este cotat la peste 15 milioane de euro, iar daca se va aseza la masa tratativelor, nici nu se pune problema ca Fiorentina sa fie de acord doar cu un simplu schimb intre jucatori, fara nicio suma in plus pusa la bataie de Liverpool.

NetBet ridica miza: Acum ai BONUS de 1500 RON in pachetul de bun venit!!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu