BANI PE JOS! Profita de Happy Hour si castiga cu 30% mai mult! Va aratam cum trebuie sa procedati

Pariurile sportive sunt mai distractive atunci cand ne plasam mizele online, din confortul propriei locuinte. Agentiile din tara incearca sa atraga cat mai mult clienti prin oferte speciale si bonusuri generoase, iar casa de pariuri eFortuna nu face exceptie.

De altfel, cei de la Fortuna vin in intampinarea clientilor cu o promotie irezistibila. De luna pana duminica poti „construi” bilete la pariuri in intervalul orar in care este Happy Hour. Astfel, intri in ora pariurilor de senzatie, unde castigurile cresc automat cu 30%.

Ce trebuie sa faceti? Procesul este foarte simplu! Mai intai, aveti nevoie de un cont pe site-ul eFortuna.ro, unde puteti obtine si un bonus de pana la 300 de RON, dupa prima depunere.

Apoi trebuie sa mergi in sectiunea Happy Hour de pe site, sa alegi minimm 3 evenimente pe bilet, cu o miza maxima de 100 de RON, iar castigul rezultat va fi cu 30% mai mare. Happy Hour este valabil de luna pana vineri, in intervalul 15:00 – 16:00, dar si sambata si duminica, in intervalul 11:00 – 12:00. Poti alege orice cota si orice eveniment pentru a intra in promotie.

Acum stii cand e ora ta preferata de a juca si cand poti deveni cel mai fericit jucator cu bonusul Happy Hour. Intrati AICI pentru a deschide un cont la Fortuna si pentru a lua bonusul!

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Dan Bara si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu