Baraj: CARE VA FI AL DOILEA FINALIST AL CONCURSULUI?

concurs_56107600Astazi aflam cu cine se va duela Ada Mateescu in finala concursului organizat de Un Pont Pe Zi si Pariuri1x2.ro. Barajul se da intr-o singura mansa, intre Raul Prodanescu si Cristea Iulian.

Va castiga pontul cu o cota mai mare, in cazul in care cei doi concurenti vor oferi pariuri castigatoare. La „remiza” de ponturi necastigatoare vom face o tragere la sorti. E un singur pont, intr-o zi, astazi!

Baraj – RAUL PRODANESCU – CRISTEA IULIAN

Succes concurentilor!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 3

  1. Iulian Cristea

    Cristea Ion Iulian
    21 Apr 2015, 18:00
    Volei Romania – Divizia A1
    Meci: Tomis Constanta – Zalau
    Pronostic: Zalau (+ 1.5 seturi)
    Cota/Casa: 2.20 (Bet365)

    Tomis ne-a reprezentat excelent in Champions League in acest sezon, am vazut o echipa foarte motivata, o echipa profesionista, o echipa care si-a dorit sa ajunga cat mai sus, insa din considerente financiare n-au reusit. Colapsul financiar nu este departe de Constanta, si tocmai de aceia ma astept ca Zalaul sa ofere o replica puternica astazi, si nu ar fi exclus ca Stoian Stoev, antrenorul celor de la Zalau sa castige inca un meci in fata fiului sau, Martin Stoev, cel de la Constanta. Zalaul a reusit sa-i ia set Constantei in campionat in deplasare atunci cand s-a dus cu 80 % din jucatorii care nici macar nu prind lotul. De ce nu ar reusi astazi sa-i ia doua sau chiar sa castige partida ?

  2. Prodanescu Raul

    Prodanescu Raul

    Meci: Milton Keynes Dons v Doncaster

    Pont: 1 & TG3+

    Ora: 21.45

    Cota: 2.20 Boomaker: BetCafeArena

    Avancronica:
    O oferta destul de saraca pe ziua de azi. Am ales un meci din League One/ Anglia.

    Milton KD este in lupta directa pentru un loc ce asigura promovarea directa in Championship, fiind la un singur punct distanta de Preston echipa aflata pe locul 2 si care joaca in deplasare, MKD putand sa profite de un eventual rezultat negativ al acestora.
    In ultimele 5 meciuri acestia nu au nici o infrangere (4 victorii si 1 egal) avand nu mai putin de 14 goluri marcate si 1 sg gol primit.

    Doncaster o echipa aflata la o distanta sigura fata de zona retrogradabila si departe de un loc ce ii poate asigura play-off-ul pentru Championship joaca fara obiectiv precis.
    Mizez pe un joc in care se vor marca minim 3 goluri iar gazdele se vor impune.

    Succes

Lasa un comentariu