Barcelona-Atletico Madrid, cel mai încins meci al etapei din La Liga

Barcelona
Barcelona neymar2Barcelona si Atletico Madrid se vor afla fata in fata, in marele derby al rundei cu numarul 18 din Primera Division. Partida este programata cu incepere de la ora 22:00, in direct pe Digi Sport 1.
Atletico Madrid a profitat din plin de infrangerile din runda trecuta ale primelor doua clasate. Inaintea derby-ului de pe Camp Nou, echipa lui Simeone este la egalitate de puncte cu Barca si 4 distanta de Real.
Desi porneste cu sansa a doua pe terenul catalanilor, Atletico are motive intemeiate sa spere la un rezultat pozitiv. Nu a mai pierdut cu Barcelona de 6 meciuri si in plus, la mijlocul saptamanii, a invins-o pe Real Madrid cu 2-0, in optimile Cupei Spaniei. Moralul “atletilor” este la cote maxime! Evident si Barcelona are atuurile sale. Cel mai puternic: Messi si compania au castigat  12 din ultimele 13 partide jucate acasa, intalniri in care a marcat 44 de goluri!
Probleme in vestiar

Dupa înfrângerea cu Real Sociedad, conflictele din vestiarul Barcelonei,  s-au adancit. Protagonistii sunt Lionel Messi si Luis Enrique, argentinianul dorind demiterea tehnicianului spaniol. Conform ziarelor din Spania, Messi le-ar fii propus sefilor clubului sa il înlocuiasca pe actualul antrenor cu Frank Rijkard, cel care i-a oferit cvadruplului castigator al balonului de aur sansa de a evolua la prima echipa,  lucru ce pare din ce in ce mai sigur, mai ales ca zvonurile spun ca Enrique îsi va da demisia oricare ar fii deznodamantul partidei de astazi.
Echipele probabile
Barcelona: Bravo; Dani Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Iniesta, Rakitic; Luis Suárez, Messi, Neymar.
Absenti: Vermaelen
Atletico Madrid: Moyá; Juanfran, Godín, Giménez, Siqueira; Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann,  Mandzukic.
Absenti: Ansaldi, Cerci, Miranda
Cocluzii

Atletico are un moral mai bun decat Barcelona in aceasta partida. Catalanii joaca insa acasa, acolo unde rar isi dezamagesc fanii. Cel mai logic pariu pare a fi ambele marcheaza. Ca bonus puteți încerca pauza sau final x sau peste 2,5 goluri. La o cota de 1.47 putem alege o varianta cu sanse foarte mari de a ne aduce castig. Este vorba de pariul 2 cu handicap asiatic +1.5.
(Dragan Cristian)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu