Un nou star al fotbalului mondial li se poate alatura curand lui Messi si Suarez la Barcelona!

barcelona

Barcelona a reusit dubla in Spania, dar a ratat fazele finale din Champions League. Catalanii vor sa se pregateasca pentru un sezon cu performante chiar mai mari.


Griezmann aproape de Barcelona!

Barcelona a ratat incheierea sezonului fara infrangere, dupa esecul cu Levante, 4-5. Titlul fusese castigat cu mare usurinta, Valverde conducandu-si echipa si spre castigarea Copa del Rey. Catalanii se pregatesc insa pentru un sezon cu si mai multe succese! Pentru asta, isi doresc intarirea echipei, iar Antoine Griezmann este una dintre tintele principale.

Conform Sport, transferul a intrat in linie dreapta. Francezul isi doreste sa se alature clubului catalan si vrea ca transferul sa se rezolve inainte de Cupa Mondiala. In privinta sumei de transfer exista zvonuri care spun ca Barcelona ar fi dispusa sa plateasca 115 milioane de euro, cu 15 milioane mai multa decat clauza de reziliere a jucatorului. Plata ar urma insa sa se faca in mai multe transe, intinse pe o perioada mai indelungata.

Rezolvarea rapida a transferului este si in interesul clubului din Madrid. Atletico trebuie sa gaseasca un inlocuitor, iar negocierea aducerii acestuia ar putea decurge mult mai lin daca oficialii clubului nu vor fi presati de termenul limita al inchiderii pietei de transferuri.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Griezmann a reusit 19 goluri in 31 de meciuri jucate pentru Atletico in acest sezon din La Liga. Francezul este principalul marcator al echipei si in Europa League, unde a inscris de patru ori. El poate parasi clubul cu un nou trofeu castigat, daca invinge alaturi de colegii sai Marseille, in finala Europa League.

Griezmann este printre favoritii la castigarea Ghetei de Aur la Cupa Mondiala din Rusia, avand cota 12.00 (Unibet) pentru a reusit aceasta performanta. El are cota 5.00 pentru a deveni jucatorul francez cu cele mai multe pase decisive la turneul din vara si 2.50 pentru a fi cel mai bun marcator din cadrul selectionatei franceze.

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 2


Lasa un comentariu