Barcelona, la 4 puncte de Real! Au castigat catalanii titlul? Ai aici calculele!

Barcelona MessiMessi si compania trebuie sa le multumeasca celor de la Valencia. Sambata, in etapa a 36-a, „liliecii” au remizat la Madrid, cu Real, permitandu-i astfel Barcelonei sa-si mareasca la 4 puncte avansul din fruntea ierarhiei, cu doar 2 meciuri ramase de disputat din acest sezon. In aceeasi zi, dar ceva mai devreme, trupa lui Luis Enrique a dispus cu 2-0 de Real Sociedad.

Ultimele partide

Avansul pare linistitor, insa pentru Barcelona urmeaza un meci extrem de greu! In runda cu numarul 37, gruparea blau-grana are o deplasare infernala in fief-ul celeilalte echipe din Madrid. Un eventual esec sau remiza la Atletico, coroborat cu o victorie repurtata de Real (coincidenta) la Espanyol, concitadina Barcelonei,  amana verdictul pentru runda finala.

In etapa cu numarul 38, actualul lider primeste vizita lui Deportivo, formatie aflata la retrogrdare. Tot acasa va juca si Real, contra lui Getafe. Teoretic, ambele favorite se vor impune fara mari emotii, situatie in care Barcelona ar incheia stagiunea pe primul loc!

Tu ce crezi – Barcelona se poate considera deja campioana, sau Real va redirectiona titlul catre Bernabeu, in ultimele 2 runde?

Clasament
Barcelona 36m 107-19 golaveraj, 90 de puncte
Real Madrid  36m  107-34 golaveraj 86 de puncte

Ultimele partide
Et. 37:
Atletico Madrid – Barcelona
Espnayol – Real Madrid

Et.38:
Barcelona – Deportivo
Real Madarid – Getafe


 

 

Lazio – Inter: Avancronica! Tu ce ai pariat la meciul de pe Olimpico?


 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu