Barcelona muta decisiv dupa plecarea lui Neymar la PSG » Ousmane Dembele va deveni al doilea cel mai scump transfer din istoria fotbalului!

Catalanii nu se sfiesc sa arunce cu bani dupa suma exorbitanta (222 mil. euro) in urma transferului lui Neymar Jr. la PSG. Curtat intens in aceasta vara, Ousmane Dembele va ajunge pe “Camp Nou” in schimbul a 130 milioane de euro!


O tripleta letala

Un sezon. Atat a reusit sa-l tina Borussia Dortmund pe Ousmane Dembele. Transferat in vara anului trecut pentru doar 15 milioane de euro de la Rennes, pustiul in varsta de 20 de ani a impresionat in tricoul trupei lui Thomas Tuchel, fiind cu adevarat devastator in banda dreapta. Chiar daca, in mod normal, la Barcelona, Neymar era folosit in banda stanga, cel mai probabil ca Ernesto Valverde va opta pentru o tripleta ofensiva de tipul Messi-Suarez-Dembele, in care Leo va fi mutat in stanga. Asadar, 130 de milioane de euro pentru un pusti care va fi supus unei presiuni imense in tricoul “blaugrana”, avand in vedere faptul ca asteptarile vor fi pe masura.

33 de milioane de euro este cota de piata a lui Ousmane Dembele, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com;


Citeste si:

Nu a fost Coutinho

Dupa zvonurile interminabile conform carora Philippe Coutinho (Liverpool FC) va semna cu Barcelona in schimbul unei sume aproximative de 120 milioane de euro, catalanii au “reciclat” refuzul brazilianului intr-un accept al francezului Ousmane Dembele, tanarul care a facut senzatie pentru Borussia Dortmund in sezonul trecut. Conform presei din Marea Britanie, Liverpool a tinut mortis ca Philippe sa ramana pe “Anfield” pentru a pune umarul la un sezon de exceptie pentru “cormorani”. In aceste conditii, fiecare oferta a Barcelonei a fost respinsa cu strictete de catre oficialii englezi.

2.10 este cota oferita de Unibet pentru ca FC Barcelona sa castige titlul in La Liga in sezonul 2017/2018.

Sursa foto: The Sun

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu