Barcelona nu-l vinde pe Messi, dar il poate ceda pe Neymar!

In Spania s-a vehiculat ca Lionel Messi ar putea pleca de la Barcelona, dar lucrurile au fost negate de presedintele clubului cataln, Bartomeu. Iata ca subiectul transferului lui Neymar revine in actualitate, la cateva zile dupa ce a semnat prelungirea contractului.

sursa foto: fanatik.ro

images (1)

Joao Laporta, fostul presedinte al clubului catalan a declarat pentru o publicatie locala ca niciodata nu s-a pus problema vanzarii lui Messi: „Cand am fost in fruntea clubului, am primit o multime de propuneri pentru transferul argentinianului, dar intotdeauna am spus ca este imposibil sa plece. Daca as fi fost inca presedintele Barcelonei, Messi avea contract pe viata.”

Dupa ce presa a anuntat ca Jose Maria Bartomeu vrea sa le preluneasca contractele lui Neymar si Messi, Laporta a spus ca argentinianul se va retrage de la clubul catalan, dar cand a fost intrebat de Neymar, acesta a spus ca Bartomeu o sa fie nevoit sa-l vanda.

Joan Laporta: „Situatia Barcelonei la momentul actual nu este foarte buna, iar Bartomeu trebuie sa vanda din jucatori. Cea mai buna solutie este sa vinzi jucatorii mari.  S-a facut vorbire ca Mancheter United este interesata de atacantul brazilian, dar rezultatul acestei discutii confirma faptul ca sunt probleme la nivel de management.”

Saptamana trecuta, Bartomeu a anuntat ca s-a inteles cu Neymar Sr si fiul sau pentru o prelungire a contractului. Atacantul brazilian a semnat pana in iunie 2018, clubul avand incredere ca pe viitor,  Neymar Jr o sa-si doreasca sa ramana pana in 2020.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu