FC Barcelona – Real Madrid : ”EL CLASICO” in care toti ochii sunt atintiti pe Messi si Ronaldo!

Duminică e un nou clasic al Spaniei, FC Barcelona – Real Madrid, şi, ca de obicei, Messi şi Ronaldo sunt in prim-plan. Cei mai buni fotbalişti ai lumii sunt adversari pentru a 35-a oară iar vedeta Barcelonei e în avantaj, cu 16 victorii faţă de 10 ale lui Ronaldo.


Date generale FC Barcelona – Real Madrid

Ultimul mare meci din acest an va fi FC Barcelona – Real Madrid, care va avea loc duminică, 6 mai 2018, pe stadionul „Camp Nou”, începând de la ora 21:45. După 34 de etape disputate, FC Barcelona se află pe locul 1 în clasament, cu 86 de puncte, în timp ce Real Madrid este pe poziţia a 3-a, cu 71 puncte. Barça a devenit matematic campioană în etapa trecută, în timp ce pentru Real va fi ultima șansă de a mai putea spera la locul 2, care este ocupat de Atlético Madrid.

Lionel Messi

Argentinianul se afla pe primul loc in topul golgheterilor din La Liga. Messi are pana in prezent 32 de goluri marcate in 35 de partide. De altfel, atacantul celor de la Barcelona a oferit si 12 assist-uri in acest campionat. In 4 din ultimele 5 intalniri dintre Real Madrid si Barcelona, Lionel Messi a marcat a marcat cel putin o data. In Champions League, jucatorul lui Barcelona a marcat de 6 ori si a oferit 2 pase de gol in cele 10 partide. Un gol al argentinianului in partida de duminica este cotat la 1.65.


La Unibet primul pariu pana la 250 ron este GRATUIT!


Cristiano Ronaldo

Portughezul se afla pe locul secund in topul golgheterilor din La Liga, la o diferenta consistenta de primul loc, ocupat de marele adversar, Lionel Messi. Cristiano Ronaldo a marcat de 24 de ori si a oferit 5 pase decisive in cele 35 de etape din acest campionat. De remarcat este faptul ca jucatorul lui Real Madrid a marcat in aproape toate meciurile din Champions League din acest sezon. In partidele cu Bayern Munchen din semifinale, Ronaldo nu a reusit sa marcheze. In Champions League, portughezul a marcat de 15 ori si a oferit 2 pase decisive in cele 12 partide clasandu-se pe primul loc al acestui clasament. Un gol al lui Ronaldo in ”El Clasico” este cotat la 2.08 de catre Unibet.


Alte cote FC Barcelona – Real Madrid

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 3


Lasa un comentariu