Barcelona trage cortina peste prima etapă din La Liga în 2024. Catalanii sunt favoriți pe terenul lui Las Palmas

Ultimele trei meciuri ale etapei a 19-a din La Liga sunt programate, joi, 4 ianuarie, cu FC Barcelona în prim planul acțiunii din Spania. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 4 ianuarie, am ales trei meciuri de fotbal din La Liga și, cu Bet Builder activat la fiecare joc în parte, am ajuns la o cotă cumulată de peste 30, după cum vom vedea în continuare. Cu Bet Builder, acum toate pariurile preferate sunt într-un singur loc.

Osasuna – Almeria (18:00)

Rezultat final – Osasuna (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)

Cu o singură victorie în ultimele cinci etape Osasuna este favorită în meciul de pe teren propriu cu Almeria, ultima clasată din La Liga și singura formație din campionatul spaniol fără victorie în 18 meciuri. Patru din ultimele cinci meciuri susținute de Osasuna au fost cu goluri de ambele părți (GG). Almeria a fost aproape de surpriză în ultimul meci din 2023, când a pierdut la limită pe terenul Barcelonei (3-2). Almeria a marcat de fiecare dată în ultimele trei deplasări, deși a pierdut respectivele meciuri.

Sevilla – Athletic Bilbao (20:15)

Șansă dublă – X2 (cota 1.40)
Șuturi pe poartă – Sub 9.5 (cota 1.62)

Athletic Bilbao (locul 5) n-a pierdut niciun meci din ultimele cinci în campionat. Echipa bască a câștigat patru din cele cinci meciuri disputate în decembrie înainte de scurta pauză competițională din La Liga. Sevilla (locul 16) a pierdut opt din cele 18 meciuri jucate în La Liga. Ambele echipe au înscris în șase din ultimele zece meciuri ale echipei Athletic Bilbao. În ultimele patru meciuri directe victoria a revenit de trei ori celor de la Sevilla. Ultimul succes înregistrat de Bilbao datează din mai 2021, un 1-0 pe Sanchez Ramon Pizjuan.

Las Palmas – FC Barcelona (22:30)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.57)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 2.12)

În meciurile disputate de Las Palmas în actualul sezon din La Liga s-au marcat goluri puține, media fiind de doar 1.67 goluri pe meci. Echipa din Insulele Canare a pierdut un singur meci dintre cele disputate pe teren propriu în actualul sezon. Aflată la șapte puncte în urma liderului, FC Barcelona nu-și permite vreun pas greșit pe terenul formației de pe locul zece. Ultima oară cele două formații au remizat 1-1 în Canare, în urmă cu aproape șase ani.

Cota peste 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Osasuna – Almeria, Sevilla – Athletic Bilbao și Las Palmas – FC Barcelona din La Liga poți ajunge la o cotă cumulată de 33.76, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 337,66 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Te uiți și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, așa cum se întâmplă spre exemplu la meciurile din La Liga.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu