Barcelona vrea sa-si aduca atacant de la Celta Vigo!

Celta Vigo a umilit Barcelona in primele etape din Primera, invingandu-i cu un neverosimil 4-1, producandu-le catalanilor cea mai dura infrangere sub comanda lui Luis Enrique. Formatia catalana a pus ochii pe unul dintre cei mai importanti jucatori de la Celta, pe care si-l doresc din aceasta iarna.

download (1)

In ciuda faptului ca nu a inscris in poarta liderului, in acea umilinta, Nolito se pare ca le-a atras atentia celor de la Barcelona, care ar fi interesati de achizitionarea lui. Au aparut zvonuri in presa spaniola, care il dau ca si transferat pe atacantul Celtei Vigo, din aceasta iarna.

Atacantul spaniol nu a fost impresionat de faptul ca este dorit de formatia blaugrana, spunand ca se simte foarte bine la Vigo si vrea ca Celta sa fie respectata. Nolito a mai spus: „Sunt calm si cu picioarele pe pamant. Incerc pe cat posibil sa ma feresc de stirile privind viitorului meu, ce este sa se intample cu siguranta se va intampla.”

Internationalul spaniol il stie foarte bine pe antrenorul de la Barcelona, acesta a fost unul dintre oamenii care i-au influentat cariera, dupa cum declara si el. Cei doi au colaborat atat la Barcelona „B”, cat si la Celta Vigo. Nolito despre Enrique: „M-a invatat foarte multe lucruri in acesti patru ani. Lucruri bune sau rele, au fost lucruri cu care m-am confruntat. Este unul dintre mentorii mei din fotbal.”

Nolito a continuat: „La Barcelona „B” m-a facut sa constientizez ca pot sa devin un jucator un jucator bun.  Mi-a sugerat sa pierd cateva kilograme si sa imi imbunatatesc tehnica.

Manuel Agudo Durán sau „Nolito” are 29 de ani si anul trecut si-a facut debutul pentru nationala Spaniei de seniori. Acesta evolueaza in prezent la Celta Vigo si este un jucator de baza.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu