JO, turneul de baschet: Cea mai mica surpriza are cota 16!

Baschetul este un sport foarte asteptat la Olimpiada si asta pentru ca, spre deosebire de fotbal, reuneste cei mai buni jucatori din lume. Ca de fiecare data, echipa Statelor Unite ale Americii este considerata mare favorita cu o cota de doar 1,05. Miza pare a fi doar argintul si bronzul olimpic, cel putin 6 tari avand sanse apropiate pentru a pleca cu o medalie.

Daca este inutil sa mai vobim despre forta americanilor, in lotul lor fiind jucatori precum Kevin Durant, Carmelo Anthony, Kyrie Irving sau Klay Thompson, sa ne mutam atentia catre celelalte tari si la cotele pe care acestea le au pentru a ocupa podiumul.


inregistreaza-te - unibet


Sansa a doua la cucerirea medaliei de aur o are Spania, echipa care la Olimpiada de acum 4 ani a disputat finala. In plus, ibericii sunt campionii europeni en-titre, invingand selectionata Lituaniei in ultimul act din 2015. Jucatorul declarat MVP de la acel Euro, Pau Gasol, a decis ca va participa la Jocurile Olimpice, desi initial anuntase ca va sta departe de Brazilia din cauza virusului Zika. Sportivul lui San Antonio Spurs se va alatura colegilor sai din nationala Spaniei care evolueaza in mare parte fie in NBA, fie la Real Madrid sau Barcelona. Printre numele cele mai importante se regasesc Ricky Rubio, point guardul celor de la Minnesota Timberwolves, Jose Calderon recent transferat la Los Angeles Lakers, Nikola Mirotic de la Chicago Bulls, Felipe Reyes, Fernandez si Llull de la Real Madrid, dar si Juan Carlos Navarro si Pau Ribas de la Barcelona. Cota Spaniei pentru a castiga o medalie este de 1,70. 

Franta, a treia favorita conform caselor de pariuri, a obtinut biletele la aceasta Olimpiada dupa ce a castigat turneul de calificare gazduit de Filipine, invingand in finala selectionata Canadei. Dupa marea dezamagire de la campionatul european de anul trecut care a avut loc chiar la ei acasa, francezii isi doresc o prestatie mult mai buna in Brazilia, determinarea lor fiind evidenta in calificari (4 victorii si nicio infrangere). Este o echipa in a carei componenta se gasesc multe nume importante din NBA, vedeta acesteia fiind Tony Parker, cel care a castigat atatea trofee cu San Antonio Spurs. De asemenea, din lot mai fac parte Rudy Gobert (unul dintre cei mai promitatori tineri din liga de baschet nord-americana) si Boris Diaw de la Utah Jazz, Evan Fournier de la Orlando Magic sau Nicolas Batum de la Charlotte Hornets. In plus, sunt si jucatori extrem de talentati care evolueaza in Europa precum Nando de Colo (MVP in turneul de calificare mai sus amintit) de la CSKA Moscova. Cota Frantei pentru castigarea medaliei de aur este 21,00, in timp ce pentru locurile 1-3, bookmakerii le-au oferit cota de 2,50.


 Pariaza de pe mobil! La Unibet nu poti incepe cu stangul!


Nationala Braziliei este de luat in seama foarte serios si asta nu pentru ca evolueaza acasa, ci pentru ca are in componenta jucatori foarte buni care la randul lor fac parte din loturile marilor echipe din NBA. Cele mai importante nume sunt Leandro Barbosa, campion acum doua sezoane cu Golden State Warriors (recent transferat la Phoenix Sux) si Anderson Varejao, cel care a devenit un obisnuit al finalelor NBA, fie cu Clevaland Cavaliers, fie cu Golden State. In plus, din echipa mai fac parte Neto de la Utah Jazz si Nene, puternicul pivot de la Houston Rockets. Cota acestora pentru un loc pe podium este de 3,00. 

Serbia este natioanala care duce mai departe monstenirea Republicii Iugoslave, cea care a castigat atatea si atatea medalii olimpice, mondiale si europe. In prezent este una dintre tarile din Europa in care baschetul se afla la un nivel ridicat, cei din NBA fiind mereu cu ochii pe tinerii sarbi. Fara a avea vreo mare vedeta, echipa Serbiei este una inchegata, avand in componenta jucatori foarte disciplinati din punct de vedere tactic. Cu toate ca Boban Marjanovic, probabil cel mai important baschetbalist sarb la ora actuala, nu va face parte din lotul prezent la aceasta Olimpiada, europenii au in componenta sportivi importanti precum Nikola Jokic de la Denver Nuggets sau Milos Teodosic de la CSKA Moscova. Cota Serbiei pentru a castiga medalii este aceeasi ca si-n cazul Braziliei: 26,00 pentru aur, 3,00 pentru oricare medalie. 

Alte selectionate care pot pune mari probleme sunt cele ale Croatiei, Lituaniei, o echipa cu traditie in baschet si Argentinei, echipa la care evolueaza jucatori precum legendarul Manu Ginobli sau Luis Scola.

suaa

Iesi din rand: Pariaza inteligent si GRATUIT pe evenimentele sportive ale unei veri incendiare!

Sursa imagine: http://www.sbnation.com

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu