Bataliile finale in Allsvenskan: 3 echipe pentru titlu!

Doar 2 runde au mai ramas de jucat din editia 2015 a primei ligi suezede. Batalia la varf este insa extrem de dura si dusa in 3 echipe. Norrkoping si AIK ocupa prima pozitie, cu cate 60 de puncte adunate, iar IFK Goteborg, cu 59,  completeaza podiumul. 

suedia

La egalitate de puncte intre doua formatii, criteriul de departajare folosit in Allsvenskan este cel al golaverajului. Acesta este motivul din care Norrkoping ocupa acum locul 1. Totusi, dupa cum vedem, dintre primele 3 clasate, IFK are in acest moment cel mai bun golaveraj.

Penultima etapa

Astazi joaca Norrkoping. Liderul da piept, pe teren propriu, cu Halmstadt. Cu doar 18 puncte adunate in 28 de etape, oaspetii sunt, alaturi de Atvidaberg, deja retrogrdati in liga secunda. In aceste conditii, sansele ca Norrkoping sa bifeze al 19-lea succes stagional, sunt imense.

1.12 e cota unei victorii repurtate de Norkoping in aceasta confruntare. La o cota de 1.43 se poate miza la Netbet pe varianta 1 cu handicap -1. 

Victoria ar duce-o pe formatia ce termina anul trecut doar pe locul 12, foarte aproape de cucerirea celui de-al 13 titlu din palmares!  Probabilitatea ca Norrkoping sa-si treaca in cont imensa performanta, ar creste, daca AIK si IFK s-ar anihila reciproc in duelul direct de maine seara. Vom asista fara indoiala la un derby pe viata si pe moarte, in care pierzatoarea, daca va fi una, iese practic din calculele castigarii celei de-a 91-a editii de Allsvenskan.

2.45 are cota AIK pentru o victorie maine, in meciul cu IFK Goteborg. Pariul pe oaspeti are cotatia 2.80, iar remiza primeste cota 3.35. In turul campionatului, IFK s-a impus cu 3-0! 

netbet_2015BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!


 

Chievo – Napoli: Pariuri1x2 iti propune un pont in cota 2.05!


 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu