Bayern Munchen furată? Eroare gravă de arbitraj în minutul 90+13!

Bayern

Bayern Munchen a fost cu un picior în finala Ligii Campionilor

Nemții au retrăit coșmarul din 1999. Atunci, Bayern și Manchester United s-au întâlnit în finala Ligii Campionilor. Bavarezii au deschis scorul încă din minutul prin Basler, dar englezii au întors finala în minutele 90+1 și 90+3 prin golurile marcate de Teddy Sheringham și Solskjaer.

⚫ Joselu, eroul de pe Bernabeu

În tur a fost 2-2. Pe Bernabeu a fost 0-0 la pauză. Alphonso Davies a deschis scorul pentru bavarezi în minutul 68. Pe final, Thomas Tuchel a renunțat total la ofensivă chemându-i pe bancă pe Sane și Kane. De partea cealaltă, Carlo Ancelotti l-a trimis pe Joselu pe teren în minutul 81. La 34 de ani, atacantul iberic a făcut meciul vieții înscriind de două ori în minutele 88 și 90+1. Astfel, Real Madrid s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

⚫ Eroare gravă de arbitraj | Bayern a avut gol anulat în minutul 90+13!

Bayern a trimis o pasă lungă în careul ibericilor. Mazraoui și De Ligt erau în poziție suspectă de offside. Tușierul a semnalizat instant, iar centralul Szymon Marciniak a fluierat. Faza a continuat, iar De Ligt l-a învins pe Lunin.

Golul nu a fost validat, iar VAR-ul nu a putut interveni pentru că centralul Marciniak a fluierat oprirea jocului. Ca a fost sau nu a fost offside, faza trebuia lăsată până la final. Astfel, s-a comis o mare greșeală de arbitraj confirmată de toată lumea fotbalului.

Nemții de la Kicker au scris că: Indiferent dacă a fost sau nu offside, Marciniak nu a urmat instrucțiunile. Ba mai mult, chiar și spaniolii de la Marca au spus că golul marcat de Bayern a fost anulat incorect la ultima fază a jocului. Marciniak a fluierat prea devreme, iar VAR-ul nu a putut interveni.

🔵 Real Madrid, favorită la câștigarea trofeului

Sâmbătă, 1 iunie 2024, Dortmund și Real Madrid se întâlnesc pe Wembley, în finala Ligii Campionilor. Așa cum era de asteptat, bookmakerii acordă ibericilor prima șansă la trofeu.

🟢 Cine câștigă Liga Campionilor?

Real Madrid – cotă 1.32
Bourssia Dortmund – cotă 3.40

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu